UKEN SOM GIKK, MARS DEL 2

REKLAME – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

Forrige uke sa jeg til Ingeborg “jeg kan ikke huske sist jeg bare var hjemme en hel dag og ikke gjorde noen ting som helst”. Det kunne ikke hun heller huske. Men, i dag har jeg hatt akkurat en sånn dag. Etter en hektisk uke forrige uke, etterfulgt av en festfylt helg i Trondheim med 3-5 timer søvn hver natt trengte jeg bare å hente meg litt inn i dag. Sove lenge, vaske leiligheten, se litt på tv og tenke at det er helt greit. Prøver å ikke få dårlig samvittighet over at jeg verken har sminket meg, gjort noe fornuftig jobbmessig eller tatt på meg noe annet enn pysjen. Likevel ser leiligheten sykt fresh ut nå, jeg har fått pakket ut, skiftet på sengen og andre nødvendigheter som trengs i et hjem. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, og prøve å gjøre meg klar for en knallbra uke med mye bra jobb både på blogg og i butikken ♥

UKENS HØYDEPUNKT:

TRONDHEIM!!! Jeg sitter igjen med en enorm takknemlighet etter helgen. Tenk at vi har så mange gode venner som tar seg turen til Trondheim bare for å være sammen. Helt fantastisk, og ikke noe jeg tar for gitt!

UKENS NEDTUR:

Jeg vurderer faktisk å fjerne dette punktet fra “uken som gikk”, nettopp fordi jeg ikke liker å måtte tenke tilbake på dritt som skjedde uken før? Akkurat nå sitter jeg liksom å graver i arkivet etter dumme ting som skjedde, men heldigvis kommer jeg ikke på noe nevneverdig. La oss fokusere på alt det positive man får oppleve, i stedet for kjipe ting som ikke er verdt å bruke energi på.

UKENS LÆTTIS:

Det måtte ha vært da 10 fyllesyke jenter tok turen til trampolineland i Trondheim lørdags morgen. Jeg skalv seriøst fordi jeg var så sliten etter kvelden før. Haha. Likevel er trampolineland noe av det gøyeste jeg har vært med på, selv om vi var omringet av crazy kids og var nok de eneste voksne der som ikke var med barna sine. Hahah!

UKENS ANTREKK:

SKINNJAKKEHER / SKINNBUKSEHER / VESKEHER / BAGHER / KOFFERTHER

TOPPHER

UKENS MAT:

Åh, dere skulle vært flue på veggen da jeg satt på flyplassen i Trondheim i går tidlig. Fyllesyk, trøtt, sminkeløs og jævlig i munche-humør. Jeg bestilte chicken wings, maiskolber, fries, fire forskjellige dips og så sikkert helt gal ut mens jeg stappet alt inn i munnen. Helt sykt digg var det!

UKENS TANKE:

Jeg har overvåket tankene mine mye denne uken, rett og slett for å være litt mer bevisst på om de er positive eller negative. Jeg har alltid visst at tankenes kraft kan utgjøre utrolig mye i et menneskes hverdag og om man har det bra eller ikke. Så positiv tenking, fokuser på hva du vil ha og ikke hva du ikke vil ha!

UKENS PERSON:

Hele Moldebitches som var i Trondheim i helgen. Godgjeng altså!

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

I dag skal jeg ta livet med ro, uken får starte i morgen! Da får jeg middagsbesøk på kvelden (elsker å ha dinner-partys), og på fredag reiser jeg til Oslo. Ellers er jeg veldig motivert jobb-messig om dagen, så si gjerne i fra om det er noen ønskeinnlegg dere vil se her inne ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg