UKEN SOM GIKK, DESEMBER DEL 2

AKKURAT NÅ:

Har jeg på en litt sånn latterlig/søt julefilm i bakgrunnen. Du vet, sånn romantisk komedie der to personer møtes – blir lykkelig forelsket – det blir drama – de går fra hverandre – men så ordner det seg – lever lykkelig alle sine dager. Slår aldri feil ass.

UKENS HØYDEPUNKT:

Definitivt dagene i Stockholm. Den byen er heeelt fantastisk, og jeg koste meg maks i supergodt selskap. For en gjeng ♥ Føler jeg alltid repeterer meg selv etter disse bloggturene. Typ “festen var bra, folkene er gøy, vi lo oss ihjel, digger livet” osv. Det er egentlig ingenting mer å si, haha!

UKENS NEDTUR:

Haha, jeg må faktisk le av ukens såkaldte nedtur. Men, ikke for å skryte eller noe, MEN jeg er ganske god til å lage biff. Den blir alltid så mør at du kan spise den med teskje, og personlig mener jeg det er min spesialitet. På lørdag hadde jeg middagsbesøk, og jeg skulle lage helstekt indrefilet. Jeg stekte den i pannen med mye digg, la den i en ildfast form, plasserte steketermometeret og tok den inn i ovnen. Da temperaturen var nådd tok jeg den ut å trykte litt lett på biffen. Den var helt hard, og jeg ble dritsur. Var sikker på den var overstekt, og at jeg hadde plassert temperaturmåleren feil. Jeg kunne jo ikke skjære i den før den hadde hvilt litt, og det var seriøst de mest stressende minuttene i mitt liv. Neida. Bare litt. Heldigvis var biffen perfekt stekt og mør, så krisen var bare i mitt hode. Hahahha jeg ler av hvor latterlig dette høres ut. Godt liv, si.

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

At folk ikke bare kan passe på seg selv?

UKENS MAT:

Føler nesten jeg må si middagen på lørdag, etter tidenes forklaring over.. Haha! Lagde helstekt indrefilet, hjemmelaget bernaise med godt tilbehør. Mmm, det var så godt!!

 

UKENS LÆTTIS:

Å være med Bønna igjen! Haha, det mennesket der får meg alltid til å le meg ihjel. Det er en av mine favorittpersoner i hele verden, og får meg alltid til å føle meg bra ♥

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Denne uken skal jeg fokusere mye på butikken, og få klart alt før jeg tar juleferie over helgen. På lørdag skal vi ha julebord med butikken, og jeg skal være host! Skal lage pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker, julepølser OOOSV. Herreguud for et matgilde det kommer til å bli, haha.

Beklager så mye for kort oppsummering av forrige uke ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg