UKEN SOM GIKK, AUGUST DEL 1

Tenker jeg bare tar en kjapp oppsummering av forrige uke, siden jeg ikke har så mange bilder å dele! Merker jeg fremdeles er skikkelig i sommermodus, og at både mobil, kamera og blogg blir litt glemt. Noe jeg får ekstremt dårlig samvittighet for. Samtidig, det er ingen vits å gå rundt med dårlig samvittighet – så da får man bare gjøre noe med det i stedet for å sitte å sutre.

Ukens opptur(er) har det vært mange av. Familieturen til Tyskland, Britney-konsert og ikke minst jentehelg med Moldebitches! Spiste på en sinnssykt bra indisk resturant på lørdag også. Tandoori Village på Frogner. Fine lokaler, enda bedre priser og best av alt – maten! Kanskje den beste indiske jeg har spist på i Oslo. Eller, den må nok være den beste.

Ellers har jeg mest sannsynlig forstuet kneet, eller fått en slags forlåsning. Aner ikke, gidder heller ikke å sjekke det opp. Funfact; jeg har vært mer på legevakten enn byen i Oslo i sommer. Det er SJUKT. Er det ikke brukne tær, så er det urinveisinfeksjon eller at jeg ikke har hatt mensen siden april (er ikke gravid). Så ja, det har blitt noen besøk. Haha! Ukens serie må forresten bli Papirhuset på netflix. Jeg og Karen så en hel sesong i går, så vi gjorde ikke stort annet med søndagen vår. Haha!

Nå er jeg SÅ klar til en ny uke, og klar for å komme inn i litt rutiner igjen. Mest søvnrutiner, for nå er jeg helt på kjøret. Hadde på alarm klokken åtte i dag tidlig, men hadde ikke sjans til å stå opp før klokken ti. Krise. Uansett, det var min uke kort oppsummert! Ønsker alle en fin mandag, så snakkes vi senere ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg