UKEN SOM GIKK, APRIL DEL 1

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

GOOOD MORGEN alle sammen! ♥ Jeg våknet for en halvtime siden, og akkurat nå ligger jeg med macen på fanget i senga å blogger. Klarte ikke å komme meg ut av dynen, for i natt har sov vi med vinduet åpent. Kanskje helt normalt for mange, men en ny hverdag for meg. Syns det er skikkelig deilig med frisk luft, men hater å fryse på morgenen. Derfor sover jeg som regel med både vinduet lukket, og ovnen på. Haha! Meeeen, i går var det bare så deilig luft ute at den rett og slett måtte slippes inn på soverommet. Konklusjon; det var kaldt i rommet da jeg våknet – og derfor ligger jeg enda i sengen mens rommet varmer seg opp igjen. Okei verdens lengste forklaring på verdens enkleste problemstilling..

UKENS TANKE:

Trening! Gjorde jeg noe med det? Nope. Så fort jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg derimot starte med en 30 days yoga challenge. Bedre sent enn aldri? Jeg tenkte å følge dette programmet på YouTube, og jeg SKAL gjennomføre alle 30 dagene!

UKENS TIPS:

1. Strukturer uken din! Hvis ikke kan dagene fort skli ut og bli meningsløse. Gjør ting som er “kjipe”, men som gir deg mestringsfølelse etterpå slik du ellers ville fått på jobb eller treningssenter. Lær deg noe nytt, for eksempel et nytt språk med duolingo-appen, yoga (som i linken over), les en krevende bok. Hva som helst. Om man bare gjør koselige, kjekke og gøye ting dagen lang så kan man dessverre fort bli for lite stimulert og også nedfor. Det er kanskje ikke sånn for alle, men jeg kan fort få tunge tanker om jeg ikke utfordrer meg selv.

2. Når du har gjort dagens krevende oppgaver, kan du belønne deg selv. For eksempel med at Nelly nå har -20% avslag på nyhetene sine! 😀 Her er mine favoritter:

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Alt på -20% ♥

UKENS MAT:

Enkel, sunn og deilig hverdagsmat! Kan spises både som frokost, lunsj og middag 😀

Husk å abonner på kanalen min her ♥

UKENS CRAVING: 

Parfyme! Jeg elsker å lukte godt (ok hvem gjør vel ikke det), og har lyst til å utvide parfymesamlingen min. Det er absolutt ingen imponerende samling, men jeg har tre parfymer jeg bytter på. Den jeg bruker året rundt og ELSKER er Valentino Donna, ellers bytter jeg på Chanel Gabrielle og Zadig Voltaire (link her). Har dere tips på gode, feminine parfymer?

UKENS HØYDEPUNKT:

Å bo i penthousen på Clarion Bergen Airport. To etasjer for meg selv, mye jobb, høy musikk, roomservice og bare deilig egentid. Much needed!

UKENS POSITIVE: 

Jeg føler en sånn rastløshet i meg igjen, og det føles godt. Som om sulten på livet har våknet på nytt. En følelse jeg ikke har hatt på lenge, og det føles veldig optimistisk.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER:

Lage en strukturert plan for hver eneste dag, og følge den. Det er alt for mange fristelser rundt hvert hjørne, og om jeg ikke holder meg selv i ørene her så blir det lite tid til jobbing og veeeldig mye pleasure. Dessverre føler jeg meg ikke bra når det blir alt for mye kos, så her må det ytes før det skal nytes!

UKENS MOTTO: 

Yte for å nyte.

2 kommentarer
  1. Jaaa til det mottoet der! Jeg lever for det! Alt føles så mye bedre når man har gjort noe bra og nyttig før man nyter! Det øker mestringsfølelsen og gleden veldig! Yeeei! Klem! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg