UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg ved kjøkkenbordet i morgenkåpe mens jeg skriver. Magen min rumler, men jeg har ingenting å spise til frokost! I går fikk jeg nemlig tidenes muches på alt som fantes av mat i huset, så jeg spiste meg igjennom hele kjøleskapet. Haha, er det mulig? Derfor har jeg ingenting som frister til frokost i dag. Så fort jeg er ferdig å skrive dette innlegget skal jeg på butikken for å handle inn til uken.

UKENS OPPTUR:

Hmm det har skjedd mye gøy den uken her, men det tror jeg kommer under “ukens beste opplevelse”. Ukens opptur var kanskje på tirsdag da jeg og Ingeborg satt fyllesyke i butikken å lo oss ihjel av kvelden før. Jeg har seriøst aldri hatt så vondt i mange (og i sjela..) etter en fest. Ukens latterkrampe, uten tvil!

UKENS NEDTUR:

Å våkne opp på tirsdags morgen? Jeg har ikke ord for hvor mye jeg bare ville legge meg under dyna igjen. Kvelden før hadde vi uplanlagt dratt på tidenes fyllekule, på en mandag!! Det skal sies det var fordi vi var på innkjøp, men likevel altså. Jeg har nok aldri vært så dårlig som det jeg var tirsdags morgen.

UKENS ANTREKK:

PA220058-2

Kjole HER / Sko Tiger HER / Klokke Mockberg HER (på salg!)

IMG_3054-2

Genser Gina Tricot / Bukse Junkyard / Sko HER

UKENS SANGER:

Alesso – Take my Breath Away – Spotifylink her
Burak Yeter – Tuesday (feat Danelle Sandoval) – Spotifylink her
Niklas Ibach – Hungry (remix) – Spotifylink her

UKENS TANKE:

Hvor bra jeg egentlig har det. Som mange har fått med seg så har det vært en tøff måned. Likevel kan man ikke føle hvor godt det er på topp om man ikke har vært i bunn. Grunnen til at ting går så bra nå er jo fordi jeg ikke tillater meg selv å henge meg opp i fortiden. Nei, ting ble absolutt ikke som planlagt eller håpet på – likevel er det ikke en drit jeg kan gjøre med det akkurat nå. Det er surt å godta, men man må bare finne seg i det. Man kommer ingen vei av å tenke på fortiden og ting som skulle bli gjort annerledes. De første ukene tenkte jeg hele tiden “tenk om det hadde skjedd, eller om jeg gjorde det i stedet”. Til slutt ble jeg bare så dritlei mine egne tanker, og tenkte at nå måtte jeg ta meg sammen og komme meg videre i livet. Jeg er veldig heldig der, som klarer å tenke sånn og faktisk mene det. Akkurat nå har jeg det bedre enn på lenge, og er på et veldig bra sted i livet.

UKENS CRAVING:

Tapas! I alle mulige former. På fredag hadde vi mexican fiesta og tacotapas, mens på lørdag hadde vi den gode, gamle spanske varianten. Åh, jeg misunner Andrea og Madicken som hostet lørdagens fest og fikk våkne med alle tapasrestene! Neste gang er det jeg som arrangerer 😉

IMG_5363-2

UKENS OPPTUR:

Både fredag og lørdag sammen med mine gode venner! Lørdag dro vi jo også ut, og det var faktisk skikkelig gøy på byen for en gangs skyld.

UKENS NEDTUR:

Hmm, jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noen nedturer verdt å nevne denne uken? Jeg tenker så det knaker for å komme på noe, men alt i alt har det vært en bra uke.

DENNE UKENS FOKUS:

Jobb, jobb og jobb! Jeg føler meg skikkelig motivert om dagen, både når det kommer til bloggen og min kjære butikk Janne & Julia. Jeg holder forresten på å åpne kommentarfeltet mitt igjen, og har sendt mail til utviklerne til United Influencers. Krysser fingrene for at det blir åpent ila noen timer. Jeg gleder meg ihjel til å få tilbakemeldinger igjen, og tenker å kjøre i gang en spørsmålsrunde så fort det er åpent ♥

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg