UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

Et litt sent “uken som gikk”, men jeg har bare følt meg så ubrukelig siden jeg kom hjem fra Spania. Som om all kreativiteten er borte. Jeg er supermotivert for å få det til, men jeg vet bare ikke helt hvordan. Det er bare så lite inspirerende med drittvær fra morgen til kveld, kulde og vindkast som blåser av både sminke og vippeextensions. Her er det ekte bloggerproblemer på gang, som du skjønner… Neida, dette går seg til. Man må vel bare avklimatiseres.

UKENS OPPTUR: 

Foruten om det åpenbare som var sol, varme og strand så ble jeg medlem av Club Marbesol! Jeg er supernørd på alt som kommer til medlemskap som kan gi fordeler (ref hvorfor jeg bare flyr med Star Alliance). Nå har obsessionen gått over på å få mest mulig ut av å ha leiebil i Spania. Lol.. Kommer til å jobbe iherdig for å bli gullmedlem der også.

UKENS NEDTUR:

Uten tvil søndag! Jeg hadde den verste hangoveren du kan tenke deg. Som avkronet partydronning er jeg ikke vandt med de store mengdene alkohol lengre, noe som straffet seg ganske så kraftig etter en alt for gøy kveld på lørdag. Det var heldigvis verdt det!

UKENS ANTREKK:

BLAZERHER / BUKSEHER

Begge deler er på -20%! 🤩

JOGGESETTHER

Settet er på -20%! <3

KNITHER / GENSERHER / BUKSEHER / SOLBRILLERHER

Hele antrekket er på salg!

SOLBRILLERHER / KJOLEHER / SKOHER

Solbrillene og skoene er på saaaalg 😀

SHOULDER TOPHER

Toppen er på -20%! 😀

JAKKE – CHIARA FORTHI / BUKSEHER / SKOHER / VESKEHER

UKENS TANKE:

Nå har jeg virkelig lyst til å lære meg spansk, og tenker å kontakte EF for å sjekke hvilke muligheter de har rundt kurs i Malaga. Neste gang jeg reiser nedover for en lengre periode slik som nå, så kan jeg for eksempel ha noen timer med skole på dagtid. Man kan jo alltids bruke apper for å lære seg et nytt språk også, men jeg syns liksom ikke det er så spennende..

UKENS MUSIKK:

Highasakite – Under the sun
Khalid –  Free Spirit
Seinabo Sey – Still
Stormzy – Own it

UKENS ØNSKELISTE:

Akkurat nå har Nelly -20% på nærmeste HELE nettbutikken, så mine wanties er derfra 😀 Dessuten syns jeg Nelly har tatt seg opp kraftig de siste månedene. Enig?

HER / HER / HER
HER / HER / HER

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Få tilbake jobbviben min, og planlegge bursdagshelgen! Neste helg kommer ti venner til Bergen for å feire min 27-årsdag, og før den tid er det mye som må fikses. Litt for mye faktisk!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg