UKEN SOM GIKK #3

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

Når hadde jeg sist denne spalten?! Og, er det interesse for “uken som gikk” hver mandag? 😀

Men ja, akkurat nå drikker jeg vann. Må virkelig skjerpe meg på den fronten, da jeg drikker alt for lite. Tidligere gikk det vel minst to liter om dagen, mens nå er det eneste som går i denne grisen en energidrikk på morgenen og et par glass vin i ny og ne. Sunnheten selv er jeg ikke, med andre ord. Merker også at huden i fjeset har blitt så utrolig tørr. Det har sikker ikke noe å gjøre med drikke-kombinasjonen over? Lol!

UKENS TANKE:

Som jeg skrev har jeg syns det har vært vanskelig å tenke positivt etter et ganske langt og slitsomt halvår. Forrige uke syns jeg likevel at ting virket lettere i toppen. Jeg sov også bedre, og det er også lenge siden jeg våknet opp med hjertebank (noe jeg gjorde hver dag tidligere grunnet stress i hodet). Det er deilig. Føler jeg kommer mer og mer i kontakt med meg selv igjen. Det er så viktig å huske på at livet har opp og nedturer, og at det er slik for alle. Noe det kan være lett å glemme i en perfekt insta-verden.

UKENS ANTREKK:

Slo ikke på stortromma med outfit-bilder forrige uke, men denne uken tenker jeg å dele minst tre! Kanskje fire? Er det egentlig gøy med antrekk? Hilsen usikker blogger som ikke vet hva som er kult å blogge om lengre.

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER / VESKEHER

LUE – SAMSØE / JAKKEHER / BUKSEHER / SKO – BY MALENE BIRGER

UKENS MAT:

Irriterer meg over at jeg ikke tok bilder av den middagen til ukens oppskrift. Den ble skikkelig bra *grinefjes*. Men, ukens beste måltid lagde jeg vel på torsdag. Lagde helstekt kalkunbryst i ovnen med pastinakkpure, glaserte grønnsaker og appelsinsaus. Kalkun smaker jo liksom kalkun, men den appelsinsausen ble bare så bra! Brukte appelsinjuice, chilli, hvitvin, kraft, creme fraiche, appelsinskall, litt fløte og smakte til med diverse krydder. Mmm ♥

UKENS SERIE:

Har startet på nytt med Breaking Bad. SE DEN! Ellers ser jeg selvfølgelig på alt fra husfruene over i statene. Så også filmen Bird Box for andre gang i går. Første gang jeg så var i julen, men det var etter et familieselskap med litt for mye vin så jeg husker ikke så mye. Lol. For en creepy film, ææ.

UKENS OPPTUR:

Føler jeg har det veldig bra i alle relasjonene mine om dagen. Til kjæreste, venner og generelt de rundt meg. At man må elske seg selv før man elsker noen andre er så sant, om man tenker litt på det. Jeg er en mye bedre kjæreste og venn når jeg har det bra med meg selv. Da gir jeg mye mer av meg selv, er ikke så mye “i mitt eget hode” og er generelt bare bedre.

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Trene seff. Startet allerede med en morgenøkt i dag! Så vurderer jeg å melde meg på stuping her i Bergen. Har også planer om å få med meg et par RG treninger i turnhallen. Utenom det er det bare jobb og kos på planen. Jeg prøver så godt jeg kan å få denne uken til å gå fort som fy. På fredag får vi besøk av Glenn og Julian!! Glenn har bursdag på fredag, og den skal selvfølgelig feires stort. Har planer om å være brisen fra fredag klokken 16 til søndagsmorgen. Helg akkurat slik jeg liker det 😉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg