UKEN SOM GIKK

Hei, godt å være tilbake! Det har vært veldig stille fra meg den siste uken. Jeg har rett og slett hatt litt knekken, som man sier på godt norsk. Det var mye som skjedde, og etter at jeg kom hjem fra Oslo rakk jeg såvidt å legge meg til å sove før det var full fart igjen. Alt ble plutselig litt for mye for meg, så da måtte jeg bare sette ned foten å nedprioritere bloggen slik at jeg fikk gjort det andre på agendaen. Klessalg + shoot på J&J bl.annet. Jeg tenkte å legge ut plaggene som ikke ble solgt på lørdag på snapchat, så add meg der om du vil se hva jeg selger ♥ Du finner meg på “julianyland”! Uansett, det er derfor jeg ikke har vært så aktiv her inne de siste dagene. I går kveld fikk jeg derimot ladet batteriene, og sov faktisk i stress fra seks på kvelden til syv i dag tidlig – mer eller mindre. Deilig, og noe jeg virkelig trengte. Nå er det mandags morgen, og det betyr et nytt innlegg med forrige uke som gikk!

AKKURAT NÅ:

Prøver jeg å legge en plan for tiden videre. Jeg merker jeg må strukturere hverdagen min på en helt annen måte om jeg skal få gjort alt jeg vil i løpet av en dag, og ikke bare få ting halvveis ferdig. Jeg vil forresten prøve å få til videoblogg HVER uke fremover, og jeg tenker dagen den skal komme på bloggen er fredager. Hva tror du om det? 😀 I går filmet jeg behind the scenes under shooten på Janne & Julia, som kommer nå førstkommende fredag!

UKENS HØYDEPUNKT:

Hmm, vanskelig å si egentlig. Hva gjorde jeg egentlig forrige uke? Haha! Jeg reiste fra Molde til Bergen, og Bergen til Oslo. Koste meg veldig alle stedene igrunn. Hmmm. Om jeg må velge så er kanskje høydepunktet klessalget vi hadde på lørdag. Utrolig hyggelig at så mange av dere kom, og ikke minst hilse på noen av ansiktene som leser bloggen min hver dag. Av og til er det lett å glemme at det er mennesker som sitter på andre siden av skjermen, noe som egentlig er litt skremmende med tanke på hvor mye jeg deler her inne. Uansett, tusen takk til de som kom ♥

UKENS MATOPPLEVELSE:

Vet dere hva jeg gjorde på onsdag? Jeg gikk ut for å spise middag helt alene! Det har jeg faktisk aldri gjort før. Siden alle vennene mine i Oslo var opptatt med sitt, og jeg var keen på å kose meg litt ekstra dro jeg på Pinerolo for et bedre måltid. Det var faktisk utrolig koselig, og absolutt ikke like skummelt som jeg hadde sett for meg. Maten der er amazing, test den ut om du er i Oslo!

UKENS SERIE:

Black Mirror!! Etter flere anbefalinger fra dere fikk jeg endelig tid til å state på serien da jeg var på ferie i Molde. Herregud, for en bra serie. Den handler om en nær fremtid, og at all teknologien som stadig kommer kanskje ikke er like bra alltid. Hver episode har også forskjellige temaer, og har ingenting å gjøre med hverandre. Det er mer som mange små filmer, i stedet for en sammenhengende serie. Anbefaler virkelig på det sterkeste. Mine favorittsesonger er uten tvil sesong 2 og 3, SYKT bra laget!

UKENS FOKUS:

Forrige uke tror jeg nesten ikke at jeg hadde et spesielt fokus. Jeg bare surret litt rundt å tok ting som det kom. Veldig uvant meg. Jeg stresset nok litt for mye, noe som også gjorde at jeg var utrolig sliten da det nærmet seg helg. Denne ukens fokus må vel bli å strukturere tiden min bedre, slik at jeg får gjort alt jeg vil innenfor jobb, men samtidig slappet av på kvelden.

UKENS MUSIKK:

Mikayla – The Way You Look At Me
Miguel – Waves
Miguel – Adorn
Drake – Passionfruit

UKENS ANTREKK:

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / TRACK SUIT: GENSER HER, BUKSE HER / SEKK – BY MALENE BIRGER HER

CAPS – TIGER OF SWEDEN HER / BOMBER – BY MALENE BIRGER HER / SUNNIES – CÉLINE HER / SEKK – BY MALENE BIRGER HER

GENSER HER / BUKSE HER

CHOKER HER / GENSER HER

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

At jeg mistet flyet mitt tilbake til Bergen på fredags morgen. Jeg har vært så sint på meg selv de siste dagene. Jeg skulle egentlig jobbe i butikken hele fredag, men siden jeg ikke kom meg hjem måtte daglig leder Ingeborg steppe inn som egentlig hadde skole hele dagen. Med eksamensperioden rett rundt hjørnet var dette så lite ønskelig som mulig. At det går an å være så dum, sier jeg bare!

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Som jeg har nevnt fleeere ganger i dette innlegget er planen hovedsaklig å omstrukturere litt. Jeg har også tenkt å lage en ny videoblogg som kommer ut fredag neste uke, slik at jeg vet at det blir gjort. Noe spesielt dere ønsker jeg videoblogger om? 😀

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg