the official junkfood-day

Jeg hater å ikke ha formen på topp. Det å ligge forran tv´n en hel dag er noe jeg absolutt hater. Jeg føler dobbelthakene vokser og underarmshårene blir lengre for hver episode av Girls jeg ser. Heldigvis har jeg ikke feber, så er nok tilbake på jobb i morgen. Takk Gud!  Om jeg skal dra fram én positiv ting ved det hele, så er det vel at jeg har kommet ajour med alle seriene jeg ikke har hatt tiden til de siste ukene. Nå er jeg virkelig up to speed, dere! Den siste episoden av The Vampire Diaries som kom ut på fredag var så spennende at jeg holdt på å besvime. Jeg klarer ikke vente til neste kommer ut!! Måtte forresten ned på butikken for å handle i stad, for man må jo spise selvom man er kvalm. Handlet inn masse sunt og godt, men planen om å være sunn gikk ikke helt som ventet.. Plutselig sto Lars på døren, og bare “Hello”.
Der kom han med en pose som kanskje var hakket usunnere enn min.. Valget var lett. Lars sin pose var desidert mest fristende! Burger King i mitt hjerte <3 Nå er jeg så mett at jeg nesten kaster opp. Igjen. Zara ser mett ut hun også, siden Lars maten henne med alt Baconet han ikke ville ha. Haha! Hun la seg like så greit i kofferten for å ta en middagslur. Huff, den må jeg også pakke ut av. Ting går så treigt med meg for tiden. 
Nå skal jeg ligge i fosterstilling på sofaen i noen timer, før jeg står opp for å spise mer dritt. Åh. Tirsdag får bli den nye lørdagen. Det er lov til å kose seg med god samvittighet, spesielt når man er syk 😎

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg