svar på spørsmål, del 1

Herreguuud så lang tid det tok for meg å svare på dette da! Huff… Del 2 kommer i videoblogg. Still gjerne spørsmål i dette innlegget om dere lurer på noe til videobloggen 😀 Kjenner du mange som bor i Oslo, eller flyttet du dit “alene”?
Jeg kjente egentlig ganske mange når jeg flyttet hit, bl.annet et par av mine beste venninner som June og Torild. Nettverket mitt bare utvider seg for hver uke! Det er utrolig moro med nye ansikter hele tiden, og så herlige mennesker.  Har du utdannet deg som noe?
Nei, jeg har ingen utdannelse. Er faktisk ikke helt ferdig med videregående engang! Jeg mangler tre fag før jeg har fullført. De tar jeg nå til høsten, så blir det nok studier på denne jenta også til neste år. Gleder meg MASSE, tro det eller ei. Har tenkt tanken på å studere markedsføring.. Hva gjorde du for å gå ned så mye i vekt? Hvordan holder du vekten?
Jeg syns det er så rart at så mange har lagt merke til at jeg har blitt slankere, for personlig har jeg ikke gjort noe spesielt for det! Jeg har kanskje vokst av meg valpefettet i ansiktet? Haha! Men når jeg ser på bilder fra 2011, så ser jeg at jeg var ehm…ja.. kraftigere. Ikke tykk, men større. Det var da jeg tjente en god del på bloggen, og jeg spiste også som en hest!
Bildet til venstre fra Israel 2011, og bildet til høyre fra ti minutter siden. Nå ser jeg faktisk selv at det er en forskjell! Haha.

Har du noen gang opplevd å være deprimert?
Nei, det har jeg heldigvis ikke. Jeg har hatt vanskelige perioder jeg også, som sikkert alle har –  men noe verre enn det har jeg ikke hatt. Lurer på hvordan synet ditt på gutter er? Har du noen i siktet eller vil du leve singellivet fult ut?:-D
Haha! Jeg har litt guttedilla, det skal jeg innrømme. I Oslo er det så mye fint å se på at jeg omtrent svimer av, men det er bare moro. Jeg har jo vært egentlig i et eller annet forhold siden jeg var 16 år, så nå er det singellivet som gjelder en stund iallefall. Man kan jo aldri vite sånne ting, men jeg er ikke på utkikk 🙂

Hva slags hårprodukter bruker du?
Jeg bestiller alle mine hårprodukter fra Blush.no. IKKE fordi jeg er sponset, men fordi det er mye billigere der! HER er link til shampoen, HER til balsamen og HER til hårkuren. Jeg bruker også biosilk hver eneste dag, og den finner dere HER. 🙂 Jeg har veldig slitt hår, derfor er det viktig for meg at produktene jeg bruker gir næring til håret.  Kan du huske alle stedene/land du har vært?
Ja, det kan jeg! Hellas – en øy som het Thassos, Sunny Beach, Mallorca/Alcudia to ganger, Mallorca/Magaluf, England/London, Latvia/Riga, Israel/Eilat, Hellas – en øy som het Karpathos, USA/Florida, Bahamas, Gran Canaria sånn..seks ganger? Så skal jeg også til Gran Canaria på onsdag! Føler jeg har glemt noe nå? Fyller bare inn om jeg kommer på mer! 🙂 Hvilke blogger leser du?
Jeg leser ikke blogger like hyppig som jeg gjorde før.. Nå leser jeg egentlig bare bloggene til de jeg kjenner! Glenn, Ida, Andrea, June, Silje, Annette, Benny, Isabell. Så er jeg som regel innom de fleste på topplisten. Liker veldig godt Erica bl.annet. Hun er SÅ søt! Hvor mye tid bruker du på å ordne deg hver dag?
Det varierer veldig fra hva som står på timeplanen min den dagen! Sånn som i dag har jeg hjemmekontor, da pusser jeg egentlig bare tennene og hopper inn i første morgenkåpe. Mens om jeg skal på kontoret, i møter eller andre ting i løpet av dagen så dusjer jeg først, føner/retter håret og sminker meg. Siden jeg har tapeextensions så tar det litt tid å fikse, så bruker cirka halvannen time på alt. Jeg er veldig treig altså, sitter å diller til den store gullmedalje. 

Hvem ser du opp til?
Jeg har egentlig ikke et spesifikt forbilde, men jeg ser opp til mennesker som har oppnådd noe, er ydmyke og klarer å se ting fra andres øyne.  Trener du? I såfall hvor?
Jeg har nettopp meldt med inn på Elixia, og da trener jeg på Colusseum siden det ligger rett ved der jeg bor 🙂  Hvor mye penger bruker du på klær og sko i måneden?
Det varierer veldig egentlig, men det går endel tusenlapper på det området altså! Om det er nettshopping eller i butikker varierer veldig. Bor du alene?
Jeg leier leiligheten alene, ja! De siste månedene har jeg hatt “besøk” av Glenn, men jeg føler egentlig at vi bor sammen selvom han egentlig har leilighet i Molde. Haha! Det blir dritkjipt når han flytter ut, fordi vi går så utrolig godt sammen. Bare ler og koser oss hele tiden. Heldigvis flytter han bare rett over veien omtrent da 😀  Favorittnettbutikk?
Absolutt nelly.com! 😀  Hva liker du best og verst ved deg selv?
Hmm.. Akkurat nå er jeg i en periode der jeg faktisk ikke finner noe jeg liker best ved meg selv. Jeg kommer liksom på et “men” ved hver ting. Spør meg igjen om en mnd, så har jeg sikkert et svar! Det verste med meg selv er at jeg er veldig spontan, tenker aldri over konsekvensene av handlingene mine og tar alt for lett på ting. Jeg er flink til å takle konsekvensene mine handlinger fører med seg da, så kanskje det er det jeg liker best med meg selv? Jeg står for det jeg sier og gjør. Tjener du penger på bloggen din?
Ikke like mye som tidligere, men jeg tjener noe nå også ja 🙂 Hvordan er det å bo i Oslo? Føler du deg utrygg?
Jeg trives supergodt i Oslo! Nå bor jo jeg på Majorstuen, og her føler jeg meg meget trygg. Liker du best….

– ton i ton eller kontraster? (Interiør, klær m.m) – Det kommer helt an på humøret mitt, men vipper mest mot ton i ton!
– vennekveld eller et stort arrangement/bytur? – Går det an å svare at man liker begge deler? 😀 Haha!
– take away eller resturant? – Igjen, kommer an på humøret mitt. Resturant om jeg vil ut av huset, take away på en slapp søndag.
Er du…(enten eller)
– fisefin eller slask? – En god blanding!
– sunn eller usunn? – Igjen, en god blanding.. 
– naturlig pen eller et moteikon? – Verken eller..
– a eller b-menneske? – Jeg var et a-menneske, men nå merker jeg at det blir verre og verre å komme seg opp om morgenen!
Generelt:
Hvordan takler du sorg? – Jeg har aldri mistet noen som sto meg veldig nært, så det vet jeg faktisk ikke enda..
Hva er en god venn/kjæreste? – En person man kan stole på 100%, en man kan prate med om ALT og en som ikke alltid setter seg selv først.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg