STORYTIME: HVA SKJEDDE EGENTLIG I DUBAI?

Haha, jeg må bare le av hele turen. Den ble alt annet enn jeg hadde sett for meg i forkant! Før vi reiste hadde jeg hatt to superhektiske uker med fashion week i København, deretter rett på innkjøpsuke i Oslo. Det var laaaange dager, veldig lite søvn og jobb fra tidlig om morgen til sent på kveld. Rett etter uken i Oslo var det endelig klart for en etterlengtet ferie, og planen var å slappe av en uke i Dubai. Allerede første kvelden forsto vi at planene våre om å slappe av bare var å legge i glemmeboken.

Vi hadde booket middag på Buddha Bar, en av mine favorittresturanter! Før bordet vårt ble klart satt vi oss i baren å tok en drink. Plutselig kom vi i snakk med en mann som også satt i baren. Han var eldre enn oss, og fra Canada. En skikkelig hyggelig fyr egentlig. Han fortalte at han hadde bort på Billionairs Club senere på kvelden, og lurte på om vi ville bli med. Vi er jo ikke ukjent for en god fest, så vi takket selvfølgelig ja. Deretter gikk vi til hvert vårt bord, og to andre venninner som også var i Dubai joinet oss. Et par timer senere, etter alt for mye mat og drikke kom en av servitørene bort til bordet vårt, og fortalte oss at alt vi spiste og drakk ila kvelden ble betalt av mannen vi tidligere hadde møtt i baren. What? Skulle han betale en så “stor” regning for fire jenter han såvidt kjente? Vi tenkte ikke så mye mer over det, og bestilte oss enda en runde med cosmopolitans mens vi lo og syns det bare var gøy. Senere dro vi som planlagt på billionairs club, og fant ut at den generøse mannen var kveldens hovedgjest, og som navnet på klubben tilsa; han va billionær.

Etter en lang kveld med mye festing hadde jeg seriøst ikke telling over hvor mye penger han hadde spandert på oss. Plutselig slo det meg; hva om han vil ha noe tilbake? Typ, betaling i seksuelle tjenester?! Det er jo ikke et ukjent fenomen akkurat, men aldri noe jeg hadde sett at skulle bli et scenario i mitt liv. Heldigvis var dette ikke noe krav, og jeg pustet lettet ut. Kvelden fortsatte med senkede skuldre.

Dagen etter våknet vi opp med den verste hangoveren i historien. Helt KRISE. Men, vi hadde avtalt å møte de andre jentene på en beach club, der det var duket for dagsfest. Ingen tid å miste! Vi kastet i oss en øl hver til frokost, røsket med oss en bikini og hoppet i en taxi til neste fest. Vi dro på Zero Gravity, en av mine favoritter i Dubai! Herregud for en fest det ble. Rakk jo ikke å bli edru fra natten før man plutselig var på en snurr igjen. Men, denne dagen ble heller ikke som forventet… Da hadde vi nemlig blitt invitert på en yatch-fest av en guttegjeng som bare reiste verden rundt å koste seg. Vi hoppet i en taxi ned til marinaen, klar for rikmannsparty del 2 (fyfaen så teit det høres ut når man sier det sånn). Dagen gikk, og vi hadde det skikkelig gøy. Da mørket kom hadde jeg og en av guttene et veddemål (jeg husker ikke hva det handlet om), men jeg tapte. Jeg vet ikke hvordan han hadde fått det for seg, men da dro han meg nærmest ned på soverommet i yatchen og ville….”collect his price” som han så fint sa. Prisen var altså meg. MEG!!! Jeg ble helt satt ut, og sa umiddelbart at det var helt uaktuelt. Han argumenterte med at siden han hadde spandert hele yatchturen og all drikken, så skulle det bare mangle at jeg “holdt min del av avtalen”. Jeg kan aldri huske å ha inngått en sånn avtale, og ble rasende. Hva slags jente tror du at jeg er? Det ble mildt sagt dårlig stemning den siste timen på båten, men alt i alt en gøy opplevelse. Inntrykket jeg satt igjen med var likevel at noen menn virkelig må komme ut av middelalderen. De kan ikke bare ta det de vil, og forvente at jenter skal adlyde kun fordi man fikk noen glass med vin. Det blir faktisk for dumt!

Det er bare to historier fra en helt sinnssyk uke. Jeg skal definitivt tilbake til Dubai! Neste gang må man bare sette grenser slik at det ikke blir noen misforståelser, slik som på yatchen. Jeg ble likevel helt satt ut av all rikdommen der nede. Penger ble omtrent kastet rundt som om det skulle vært lommerusk. Absolutt en gøy, og ikke minst annerledes opplevelse. Og til neste gang vet jeg at man ikke drar til Dubai for å slappe av 😉

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg