SPANIA NEXT

(adlinks) JAKKE – LIGNENDE HER (40%) / BUKSEHER

HEI FRA GARDERMOEN!!! ÆÆÆÆ NÅ REISER JEG 😀 Om nøyaktig fire timer og 20 minutter lander jeg forhåpentligvis i fantastiske Malaga. Der blir jeg hentet av Kaltrina, og resten av denne uken kommer til å bli heeeelt amazing. Skal selvfølgelig oppdatere dere om alt vi skal finne på! Nå har jeg va 30 sekunder på å runde av dette innlegget å løpe bort til boardingen, vi snakkes fra Spania! ♥

10 kommentarer
  1. Og i dag kan man lese i Dagbladet at smittetallene øker i Spania. Derfor strammer Spania inn reglene, og vil bl.a. være påbudt å bruke munnbind på stranden. Og med økt smitte er sjangsen også større for at man kan bli smittet selv om man følger alle råd og anbefalinger. Det er faktisk slik at enhver reise, selv til nærbutikken i Norge innebærer en viss risiko for at man kan bli smittet av koronaviruset, selv om man følger alle råd og anbefalinger. Men risikoen mangedobles ved reiser utenlands.

  2. Snakk om å spytte på de av oss som gjør det de kan for å få slutt på pandemien! Og mener du at bekjempelse av pandemien gjør man best ved en unødvendig fritidsreise, samt dette utsagnet? :
   «Skal selvfølgelig oppdatere dere om alt vi skal finne på!»
   Som Arild sier, Spania strammer nå inn, da er det fint at noen norske «influencere» «bare-måtte-reise» Nei, vi trenger ikke oppdateringer fra din unødvendige fritidsreise, men spar nå spanjolene for økt smittetrykk! God på å provosere er du, det skal du ha! Og ikke kom med at du bare er én person som reiser, tenk om alle skulle gjort det samme?……

  3. Av respekt av andre mennesker bør du virkelig ikke legge ut noe som helst av turen. Og alt dere skal finne på??? Skulle du ikke være inne å studere og jobbe??? Smitten øker der også nå…. Dette er sååå trist!

  4. PS, trenger man ikke munnbind på flyplassene lenger, hipp hurra! Å, nei, glemte at det bare gjelder den øvre «influencerklassen»

   1. Godt poeng, Reiserikkenå! Det er faktisk PÅBUDT å bruke munnbind på Oslo lufthavn. (Kilde:Ullensaker kommune).
    Så kan man jo undres på om folk bryter reglene bevisst eller om det var en “forglemmelse” Videre kan en jo undres på om folk vil være like “glemsomme”” med å følge smittevernsrådene og påbudene i utlandet, f.eks. Spania? Kjekt med bilder som viser at noen influensere sier en ting, og gjør noe annet.

  5. Ingen anbefalinger som gjelder for dukken🤯. Har allerede lagt ut bilder uten munnbind i Spania og. Hele turen er vel bortkastet for deg om ikke du får lagt ut bilder😳 Og om du ikke kaller det ferie så er det virkelig unødvendig reise. Helt til i dag har jeg håpt det bare var en gimmik og at du forstod at det eneste rette er å bli hjemme

   1. Ingrid, ja man kan spørre hvor troverdig det hun(Julia) sier er. Det skal vel godt gjøres å bli mer tatt “med buksene nede” enn det bildene viser når det gjelder å følge SMITTEVERNS-PÅBUDENE, både i Norge og Spania.

  6. Ja, herlig!! Legg ut bilder av at du spiser ute på stappfulle restaurant mens jeg og kollegaene mine jobber i visir, frakk, munnbind og gummistøvler HVER DAG for å ta vare på mennesker i risikogruppen! Hjelper veldig mye på arbeidsmotivasjonen, og hva er vell bedre enn å vite at jeg må fortsette å jobbe slik i mange flere måneder til blant annet fordi egoistiske mennesker som DEG reiser til utlandet!!!

  7. Julia Nyland: Under innlegget ditt Jeg skal ikke på påskeferie avslutter du med følgende setning: Jeg kommer ikke tilbake når situasjonen er så kritisk som nå.”
   1.Hva mener du er kritisk med situasjonen i Oslo/Norge?
   2.Mener du situasjonen per idag er mindre kritisk i den delen av Spania du befinner deg nå?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg