SNEAKPEEK PÅ BUTIKKLOKALET

Det er mye butikksnakk om dagen fra min side. Naturlig nok siden det tar mye av tiden min disse dager. Misforstå meg rett, jeg klager ikke. Å planlegge noe så stort, og som man selv er med på å eige er ufattelig stas. Jeg tror faktisk ikke det har gått helt inn på meg enda, at om noen måneder er jeg deleier i en butikk altså. Akkurat nå er vi bare en husleiekontrakt med store ambisjoner. Det er lenge siden vi begynte å planlegge prosjektet, og på den tiden var det bare gøy og moro. Jeg merker det bare blir skumlere for hver dag som går, hva om alt går til helvete liksom? Det blir nok noen søvnløse netter når vi nærmer oss åpning! Samtidig som alt er veldig skummelt så er det jo også ufattelig spennende. Dette blir en drøm som går i oppfyllelse, og om man ikke kan følge drømmene sine her i livet kommer man ingen vei. At jeg får bli med på dette prosjektet hadde jeg ikke sett for meg i mine villeste drømmer for ett år siden, men nå står vi altså her – midt i et tomt lokale i gågaten i Bergen.

Image and video hosting by TinyPic

Akkurat nå er lokalet under renovering og ser egentlig ikke ut i måneskinn. Men tro det eller ei, for en drøy måned siden så det mye verre ut her. Jeg kan si det sånn at det var et blått vegg til vegg-teppe over hele lokalet – noe som heldigvis er fjernet nå. Akkurat nå er vel gulvet så og si ferdig, men vi mangler fremdeles belysning og en hel del andre småting som jeg er veldig glad fagfolk tar seg av. Se for dere men stå der å legge gulv, skru inn spotter og sette opp lettvegger. Haha, da hadde nok hele prosjektet gått rett i dass! Man får fokusere på det man er god på, og min sterke side er ikke oppussing si!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Her er en liten sneakpeek på butikklokalet. Åh, som jeg har lyst til å vise dere fasaden. Den er helt magisk! Dessverre står det fullt av rekkverk der nå siden malingen må fikses på.. En annen gang! Som sagt er lokalet under kraftig oppussing nå, så vi får ikke nøklene før 15. mai. Da begynner jobben for fullt med å få alt på plass til åpning, selv om det er en stund til. Jeg tror likevel at tiden kommer til å fly avgårde, og plutselig er det tid for åpningsdagen. WÆÆ, klyp meg i armen!

Noen som klarer å gjette hva butikken skal hete forresten? 😀 Navnet er klart!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg