SKREKKBLANDET FRYD

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

KJOLEHER

God morgen blir vel kanskje litt for sent å si nå. Jeg har vært oppe endel timer allerede, men har slitt litt med skrivesperre. Haha! Jeg rakk såvidt å sette bena på Oslo-jord før uken var fullbooket. I går var Glenn invitert på et middagsparty på Sanoma, og jeg som hans pluss 1 😀 Her kommer man virkelig rett inn i det sosiale som jeg ELSKER med Oslo. Dessuten var det helt fantastisk vær. Jeg gikk med kjolen over, uten jakke over. Følte jeg reiste fra Bergen til syden. Trenger ikke Spania når hovedstaden viser seg fra sin beste side 😉

I går feiret vi denne kjekkasen! Gisle er en av eierne på Sanoma, som er en fantastisk resturant med asian fusion på Tjuvholmen. Lokalet er dødskult og maten enda bedre. Love it!

Fine Glennsen ♥

  

KJOLEHER

Gårsdagens antrekk. Vurderer å bestille denne kjolen i flere farger, syns den er så fiiin!

Ellers vil jeg takke for alle fine tilbakemeldinger jeg fikk på innlegget i går, både her på bloggen og på instagram. Merker at jeg syns alt er litt skummelt enda, og at det kan friste å hoppe på første fly tilbake til Bergen og det trygge. Samtidig så vet jeg jo at dette er til det beste, og brikkene kommer til å falle på plass mens man går. Akkurat nå er det litt skrekkblandet fryd. I det minste så kjenner man at man lever! Haha.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg