SIDEN SIST

ANNONSE – Sponset opphold og affiliatelinker

LUE – HOLLIES HER / JAKKE – REVOLUTIONRACE / TIGHTS – AIMN HER / SKO – UGG HER

Hei fra fantastiske Geilo og Vestlia Resort! Siden sist så har jeg gjennomført min siste eksamen (og med god magefølelse, venter i spenning på karakter..), vært i Oslo å pakket til jul og er nå som sagt på Geilo. Vi sjekket inn på tirsdag, og siden vi kom har vi gjort litt forskjellig:

WINTER WONDERLAND ❄️

SE så fantastisk fint det er her nå! Det er virkelig en vinterdrøm. Da jeg var barn så var jo snø noe man opplevde hvert år. Både i Molde og i Oslo husker jeg at det var minst like mye snø som her hver vinter. Nå er det bare plussgrader og regn. Ufattelig skremmende å tenke på hvor mye som har endret seg siden jeg var liten. Fler som merker det samme?

GENSER – AIMN HER / TIGHTS – AIMN HER

Vi har slappet av og kost oss på rommet. Elsker viben på hotellet. Så koselig, samtidig moderne. Etter middag er det så avslappende å kose seg på sofaen med en god film.

GENSERHER / SKIBUKSE – REVOLUTIONRACE

En spent Julia klar for å stå på slalåm for første gang på 7år 😬 For å si det sånn; det var skummelt. Ingen av nybegynner-bakkene er åpen enda, så her var det bare å kaste seg utfor. Det holdt med en tur i går siden jeg ble så sjokket over hvor bratt det var, hahaha! Vi skal likevel prøve oss på runde nummer to i dag før vi reiser.

Lånte skiutstyr hos Ski Geilo. Helt genialt!

HVOR vakkert?!

BLONDEBODYHER

Vestlia Resort er det skikkelig julestemning, og jeg må faktisk si at jeg endelig har fått litt smaken på jul ♥ Vi har kost oss med treretters hver kveld. Maten her er fantastisk!!

Nå skal vi prøve oss på enda en tur i bakken før turen bærer til Bergen. Skal være der frem til jeg reiser hjem til Molde i julen. Da blir det rett i karantene og koronatesting før jul. Krysser fingrene!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg