SIDEN AUGUST 2014..

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men av og til kan jeg føle livet står litt stille. Av person er jeg kanskje av den rastløse typen, og noe av det verste jeg vet er å ikke ha noe å se fram til, eller et kortsiktig mål. Det  kan være alt fra noe så lite som at om en måned skal jeg løfte mer i knebøy på trening, det viktigste for meg er egentlig å sette knagger med ting jeg skal oppnå i kalenderen.

Akkurat nå er jeg i en litt rar periode. Dagene har gått fra ferie til hverdag, og jeg prøver enda å finne balansen som gjør ukene mine optimale. I dag føler jeg meg egentlig som dritt, fordi denne uken har mildt sagt vært en stor fail. Jeg har vært syk annenhver dag omtrent. Èn dag med feber, en dag uten. I går var en dag der jeg lå som en kakemann i sengen hele dagen, og det var også den dagen jeg hadde gledet meg mest til. Jeg fikk ikke blitt med på feiringen til Cathrine og det gjør meg jævlig forbanna om jeg skal være helt ærlig. Skjønner ikke hva som skjer med immunforsvaret mitt, for jeg er aldri syk. I dag føler jeg meg heldigvis litt bedre, så feberen er vel tilbake i morgen da om jeg skal fortsette denne teite trenden.

2

Men, grunnen til at jeg skrev dette innlegget var faktisk ikke for å klage. Noe det kanskje er vanskelig å tro på etter å ha lest den litt for lange innledningen. En egenskap jeg liker utrolig godt med meg selv er at jeg aldri tillater meg selv å ha det dritt for småting. Greit nok, denne uken ble kanskje ikke så bra som planlagt grunnet mye sykdom, men det betyr ikke at jeg trenger å grave meg ned i dårlig samvittighet. De første timene av denne lørdagen har derfor blitt brukt til å lette på humøret mitt.

1

En av tingene jeg liker å gjøre er å se tilbake på hvordan livet mitt var for ett år siden. Er det noe jeg savner fra den tiden, eller har jeg det egentlig ganske så bra der jeg er nå? Har satt opp noen punkter på ting som har skjedd i livet mitt det siste året:

– Siden august 2014 har jeg gått fra å syns Bergen er en helt OK by, til å nå føle den som et hjem. Et sted jeg gleder meg å komme tilbake til, og en by jeg kommer til å bo i mange år fremover. 

– Siden august 2014 har jeg blitt ferdig med videregående! Kanskje ikke den største bragden, men likevel en bagatell som måtte gjennomføres for at jeg kunne fortsette videre i livet. Nå er jeg inne i mitt 2.år som bachelorstudent og er leder i BIS Marketing. Det var det ikke alle som hadde trodd (mamma…..).

– Siden august 2014 har bloggen gått fra å bli 100% driftet av meg selv, til nå å være under et fantastisk bloggnettverk i United Bloggers. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg skrev under den kontrakten, selvom jeg hadde mine tvil i starten. For et team!!

– Siden august 2014 har jeg hatt et helt fantastisk år. Det har nok vært det året med mest nye bekjentskaper, mest prosjekter, mest latter, minst tårer og jeg er stort sett strålende fornøyd med livet mitt hver eneste dag. 

3

Her har dere også tre bilder fra august 2014, noe annet ville blitt for dumt altså 🙂 Hehe! Nå skal jeg komme meg ut døren for litt frisk luft, noe som har vært fremmed territorium for meg de siste 24 timene. Merker formen absolutt ikke er på topp, men at jeg ligger inne enda en dag er helt uaktuell. Oppdaterer dere senere på hvordan det går!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg