SELVBRUNINGEN JEG BRUKER

ANNONSE – I samarbeid med MineTan

Hei og god fredag! Føler jeg sier det hver eneste uke, men hvor ble dagene av? Det føles ut som jeg kom til Bergen i går, men nå er den første uken allerede ved veis ende.. Før jeg vet ordet av det er jeg tilbake i Oslo, og min nye hverdag starter for fullt. ÅH, som jeg gleder meg ♥

Før helgen kicker skikkelig inn tenkte jeg å dele en helt rå selvbruning med dere. For lets be honest, dere har vel aldri sett meg bleik før? Jeg er brun året rundt, enten det er “ekte” farge eller selvbruning. Tidligere har jeg foretrukket å være “ekte” brun, siden det har vært så stress med selvbruning. Enten har det skjoldet seg ved håndleddene, blitt alt for orange eller at jeg så ut som en dalmatiner når den startet å fade. Men, sol er ikke bra for huden – og selvbruning har heldigvis utviklet seg ganske mye siden jeg startet med det for…..fem tusen år siden. Jeg har prøvd de fleste selvbruningene på markedet, og har aldri vært så fornøyd som jeg er med MineTan sitt fantastiske skum “My Moroccan”!

Jeg testet den for første gang for en uke siden. Min første tanke var “wow”. For en nydelig farge! Pluss veldig enkel å påføre jevnt. Den andre tanken min var “hvordan holder den?”. Jeg ventet spent for å se hvordan fargen utviklet seg, om den skjoldet på typiske steder som håndledd/albuer, og om den fadet på en flatterende måte.

Her ser dere hva jeg mener med at den legger seg jevnt over håndleddet!

Den påføres superenkelt med en hanske (for å unngå å bli brun i håndflaten), og du ser fargen med en gang noe som gjør det enkelt å se hvor man påfører. Det jeg kanskje likte aller, aller best med MineTans My Moroccan er at man bestemmer helt selv hvor dyp fargen skal bli. Om du har den på i 1 time får du en naturlig glød, 2 timer en litt dypere farge og etter 3+ timer en rimelig dyp sommerfarge. Dere kan jo gjette hvor lenge jeg hadde den på før jeg dusjet? 😉 Naturligvis så sov jeg med den, hahaha! Jo brunere, jo bedre. Den passer med andre ord til alle siden du kan regulere fargen helt selv.

Her er påføringshansken (psst – som du får med gratis om du bestiller via denne linken, og bruker koden “julia2018” i kassen!), pluss MineTan Everyday Glow som enkelt og greit er hydrerende vann som gir deg glød over tid. Du bruker den i stedet for bodylotion hver dag, og den gir deg gradvis glød og farge. Helt fantastisk, og aldri noe jeg har testet før! Jeg har brukt den hver dag den siste uken, og den hjelper også selvbruningen med å holde lengre/fade finere 🙂 Den drar også ut urenheter fra huden. Sykt men sant, haha.

Over til det kanskje viktigste punktet på min selvbrunings-check-liste er lukten. Trenger ikke å skrive så mye om det, for den lukter nesten ingenting før du dusjer, og absolutt ingen hint til selvbruningslukt etter at du har dusjet.

Nå liker jeg jo å være ekstremt brun, men som nevnt regulerer du fargen helt selv – enten om du vil ha en frisk, lett glød eller en dyp brunfarge som jeg gikk for denne runden.

Det siste produktet er en “fitness-tan”, som jeg gleder meg til å teste. Gleder meg forsåvidt også til å starte treningen for fullt igjen, men det kan vi prate om senere 😉 Haha! Denne varianten kan du bruke på trening uten å svette den av eller ødelegge klærene, og at den ikke legger seg på typiske steder som i kanten på sportsbhen for eksempel.

Vi har jo alle forskjellige referanser i forhold til hva en “perfekt” brunfarge er. Mange syns kanskje at jeg er for brun, noe som er helt greit. Dette varierer jo også i forhold til hvordan hudtone du har fra før. Finn ut hvilken selvbruner som passer nettopp deg best HER ♥

Se hele det fantastiske utvalget fra MineTan HER ♥ Bruk koden “julia2018” for å få med en gratis hanske!

PS! Du kan også kjøpe MineTan fra alle Life-butikker!

PS2! Rabattkoden “julia2018” som gir deg gratis hanske varer kun ut helgen.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg