SANNHETEN BAK BILDENE, del 2

Et par timer etter dette bildet av meg og Jonas ble tatt, så rullet jeg nedover en skråning på typ fem meter etter litt for mange drinkzzzz. Stay classy, jenter! Her har du forsåvidt etterbildet:

Jeg skulle egentlig ikke ha på meg bukse denne kvelden, men et superkult skinnskjørt. Men, jeg hadde selvfølgelig ikke prøvd skjørtet før jeg dro til June på vors, og jeg fikk ikke den svære ræva mi stappet inn. Heldigvis fikk jeg låne en bukse av samboeren til June, Astrid. Flaks!

Her mangler det både et par tomme bokser med energidrikk, snus og matrester som jeg ryddet bort rett før bildet ble tatt.

Denne baren på Nikki Beach i Dubai var stengt. Det var altså ingen bartender som fikk med seg at jeg “skulle bestille en drink” som bildet illustrerer. Det ble et kult bilde, da!

Her var jeg egentlig jævlig bleik på magen. Takk god for redigeringsprogrammet picmonkey 8)

Dette er det første bildet typen tok av meg, ever! Det var en nydelig sommerdag, og vi lå nede ved naustet hans med ferske reker og iskald vin. Plutselig fikk han for seg å bade (ikke så rart når det var nærmere 30 grader ute), mens jeg var naturligvis livredd for hai og holdt meg på land. Plutselig sier han “gi meg telefonen din, dette blir et sykt fint bilde!!”. For det første, hvorfor faen skal jeg gi deg telefonen min når du bader, tenk om du mister den?? For det andre, jeg tror ikke dette kommer til å bli et fint bilde. Og som blogger har jeg selvfølgelig rett. Men, siden dette var i startfasen sa jeg bare “hehe okei:)))” og poserte litt sånn halvveis mens jeg døde av flauhet i mitt stille sinn. Han mistet heldigvis ikke telefonen, og bildet ble jo ganske fint.

Når vi først snakker om typen. Disse bildene knipset June av meg rett før jeg reiste til Bergen for å besøke han for aller første gang. Jeg husker jeg var sååå nervøs, flaks for gratis vin på sas loungen!

Her hadde June tatt meg med på gratis middag og drinkkveld på fridays. Tidenes beste spons??? Vel, drinker ble det mildt sagt nok av, for fem minutter etter at dette bildet ble tatt ramlet jeg ut av sofaen å lå langflat på gulvet. Igjen, stay classy!

4 kommentarer
  1. Det bildet typen tok av deg er det skjønneste jeg har sett av deg og den søteste historien bak da!! Koselig minne å ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg