SÅ KOM REGNET

Reklame, annonselinker nelly og nakd

JAKKEHER / SKJORTEHER / JEANSHER / BOOTSHER

Det er så norsk å prate om været til enhver anledning, og jeg er inget unntak. Tror ikke det har gått en eneste dag siden mai der jeg ikke har vært i en eller annen samtale om hvor flott sommervær det er i år. Det er sykt å si det, men nå har endelig regnet kommet også – om det så bare var en kort skur. Byen trengte det!

Jeg er fremdeles i Bergen, og er fremdeles uten mobil. Som jeg nevnte i går hadde den en liten dukkert på fredagskvelden, og jeg får ikke gjort noe med det før jeg er tilbake i Oslo. Jeg har jo både facebook og mail på macen, men merker jeg sliter litt med å leve uten instagram og snapchat. Det er jo en del av “jobben” min, så naturligvis føler jeg veldig på å ikke kunne oppdatere der. Men men, så viktig liv har jeg faktisk ikke at jeg må oppdatere til enhver tid!

I kveld blir det hamburgere på grillen og bare en rolig søndagskveld. Jeg vil starte på en ny serie, men føler jeg har sett det meste? Eller vent, har det ikke kommet ut en ny sesong av orange is the new black?!??!?!?

Håper alle har en fin søndag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg