reiseåret 2012

Fikk et ønske fra en leser som ville at jeg skulle ta for meg noen av stedene jeg har vært på, og gi dere en liten “reiseguide”. Tenkte like så greit jeg kunne ta for meg reiseåret 2012! LONDON:
Januar 2012 Reiste til London for å feire nyttårsaften, og for en herlig by det er! Litt (veldig) kaos i Oxford street, men det var så absolutt verdt det. Shoppingen er helt fantastisk, og det er så mye å se overalt. Vi bodde cirka ti minutter unna Oxford street, altså veldig sentralt. Maten der er god, og for en øl-elsker er jo dette perfekt. Dessverre har jeg ikke helt lært meg å drikke øl enda, men vinen der funker også fint! Haha. Anbefales kanskje mest til jenteturer, siden det kommer til å bli endel shopping. Ved mindre du har en veldig handleglad kjæreste, selvfølgelig. Utelivet virker også utrolig bra! Var kun på byen på nyttårsaften, og da hadde jeg det morsomt! Spist sushi inne på utestedet og grrrreier. Husker ikke helt hva det heter, siden vi egentlig bare gikk til det første blinklyset vi så. 

RIGA:
Februar 2012 Åh, kjære Riga <3 Virkelig mekka for en matentusiast som meg. I tillegg er det helt latterlig billig der. Vi spiste på de flotteste resturantene, bestilte flasker med vin, drinker, forretter, desserter – alt mulig egentlig, og det for knappe 200 kroner. Gud, dit vil jeg tilbake. Shoppingen der er vel og merke ikke noe å skryte av. De har mange av de samme kjedebutikkene som i Norge, og de Latviske butikkene er forferdelig harry. Riga er derimot en utrolig flott by, og jeg har veldig lyst tilbake! Kanskje i sommer? Det er visstnok utrolig morsomt der om sommeren! Dessuten må jeg tilbake for å spise. UTROLIG god mat til en billig penge. 


  KARPATHOS:
Mai 2012 Skrev et kort innlegg om Karpathos litt lengre ned, men som sagt er dette en helt fantastisk øy. Dro dit med bestevenninnen min Birte, og vi koste oss uten all kommunikasjonen fra omverdenen. Bare oss to, sol, vin, gresk mat og latter. Virkelig en tur jeg anbefaler til alle som ønsker å virkelig komme seg vekk. De hadde såvidt 3G-dekning, så å sjekke facebook kunne vi bare glemme. Noe jeg forsåvidt syns var utrolig deilig. Åh, jeg lengter tilbake <3




  FLORIDA OG BAHAMAS:
August/Septemper 2012 USA. Trenger jeg virkelig skrive mer? Vi landet i Miami, leide oss en fet SUV og suste avgårde i hele Florida. Noen av stedene vi bodde på var Fort Pierce, Fort Lauderdale, Orlando, og ikke minst- vi var på cruise med Royal Caribbean til Bahamas i fem dager. På Bahamas stoppet vi først på en liten eksotisk øy, der alt var cocosnøtter og hula-hula-skjørt. Bare se så klart vannet er på bildet under! Åh, helt fantastisk. Deretter gikk turen videre til hovedstaden, Nassau. Der dro vi på Atlantis-hotellet for å oppleve den syke vannparken de har. Sklier og rusjebaner var morsomt i cirka to timer, etter det gikk vi til en annen nydelig strand for å slappe av. Dette er et sted jeg definitivt skal tilbake til. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg