READY FOR FASHION WEEK

Hallo fra København! Jeg har hatt skikkelige «bloggproblemer» de siste dagene, og derfor har det ikke vært noen oppdateringer. En videoblogg jeg lastet opp ble plutselig slettet, siden sangen jeg kjøpte på iTunes for å bruke i filmen var beskyttet av copyright. Jeg hadde seriøst brukt så lang tid på å fikse videobloggen, så dere kan tro jeg ble forbanna da jeg fikk beskjeden. Haha! Men men, ingenting jeg kan gjøre med det. Hvordan kan man sjekke om sanger man kjøper kan brukes på youtube, noen som vet? Ufattelig irriterende at mange timers arbeid blir slettet liksom.

P2010070-2

ME AND MY PARTNER 

Janne ble så glad for at vi endelig skulle på fashion week at han løftet meg opp. Vi ser nesten litt inlove ut, eller hva? Haha! Til informasjon, han er singel jenter 😉
Men! Nok om det. Nå er jeg på plass i København for fashion week sammen med Janne og Ingeborg, og det kommer til å bli en fantastisk uke. Akkurat nå har vi nettopp landet, og sitter faktisk i taxien på vei til showroomet til Coccinelle der vi skal kjøpe inn litt vesker til høstkolleksjonen 2017. De fleste innkjøpene tar vi i Oslo neste uke, så denne turen til København blir mest for inspirasjon, fest og shows. Wææ denne turen har jeg gleder meg til lenge!

IMG_0779-2

BAG FRA DAY HER
Denne baggen fra DAY har forresten vært en liten lifesafer for meg denne turen! Der har jeg samlet alt av kamerautstyr, ladere og diverse som ellers bare tar mye plass og kilo i kofferten min.

P2010064-2P2010050-2

JAKKE – TIGER HER / GENSER HER / BELTE HER / BUKSE HER / BOOTS HER

P2010009-2

Jeg holder også på å filme en videoblogg fra turen som jeg forhåpentligvis får postet på søndag. Spørs om den nye sangen jeg velger blir stoppet av YouTube eller ikke, hehe 😉
Nå er vi straks framme, så jeg får klappe sammen macen. Vi snakkes i morgen <3
10 kommentarer

Siste innlegg