PRØVER Å FINNE UT HVA HVERDAGEN ER

JAKKEHER / TEEHER / SKJØRTHER

Jeg har mast og klaget over at jeg ser frem til den jævla hverdagen i evigheter nå. At jeg er lei av sommerens slappe rutiner både innenfor jobb, trening, kosthold og  søvn. I dag da jeg våknet tenkte jeg “YES, nå er det hverdag igjen!!”, helt til jeg  reflekterte over det. Hva er hverdag for meg? Hva er det egentlig jeg gleder meg så fælt til? Jeg har jo ingen “jobb” å gå til klokken åtte hver mandag til fredag. Jeg har ingen rutiner som jeg på liv og død må følge. Jeg har heller ingen kolleger jeg gleder meg til å se igjen etter ferien. Jeg innså da at slik sommerferien har vært, faktisk er hverdagen min. Ikke kan jeg skylde på feriemodus eller at jeg har fri. Jeg har bare vært jævlig lat. Å sove til klokken ti, spise potetgull midt på dagen, droppe å jobbe faktisk bare er mitt eget idiotiske valg – og jeg kan ikke skylde på noen “ferie”. MEN MEN, det har vært forbanna deilig, så klager ikke 😉

Nå er jeg i total omstillingsmodus i å komme tilbake til hverdagen igjen. Det som er min hverdag iallfall, som aldri er lik. Denne uken er jeg i Oslo, neste uke i Spania, og uken etter der vet jeg ikke. Med denne jobben så må jeg rett og slett bli flinkere til å prøve å holde rutinene mine ved like uansett hvor jeg befinner meg.

Sorry, dette var kanskje et forbanna kjedelig innlegg for utenforstående å lese. Måtte bare få tankene mine ned på papiret for min egen del, og det er jo kanskje det bloggen er for? Ikke vet jeg, mye har forandret seg siden jeg startet i 2009. Lol!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg