PORTFORBUD I NORGE?

ANNONSE – Affiliatelink nelly

Herlighet.. Her sitter jeg med macen på fanget i sofaen med regjeringens pressekonferanse på tven i bakgrunnen. Planen var å blogge om mine nye boots. Litt etter litt blir oppmerksomheten min flyttet over fra bootshimmelen over til en virkelighet som er helt annerledes. Portforbud i Norge, spørsmålstegn. Det var overskriften. Portforbud i Norge?! Man kan ha delte meninger om hvordan Norge har håndtert koronakrisen på forskjellige nivå i samfunnet, men vi kan vel alle si oss enig i at flere land har hatt det langt mye verre. Å se på nyhetene fra USA eller Italia har vært som en fjern science fiction-film der gatene er helt tømt og alle nærmest er låst innendørs. Men, å få den realiteten til Norge? Wow, det er ganske uvirkelig å tenke på. Ja, livet her er totalt annerledes enn for ett år siden, men vi klarer oss fremdeles relativt bra. Vi kan gå i matbutikken, i parken, møte ett par venner og familie. Vi kan feire jul, nyttår, gå på resturanter og ta kollektiv transport. At alt muligens stenges ned, altså helt ned er en fryktelig tung tanke. Det blir spennende å se hva som blir avgjort før helgen. Jeg krysser iallfall fingrene.

 

BOOTSHER

Huff, alt jeg skulle blogge om var mine nye sko.. These boots are made for walking, men hvor mye gåing det blir utendørs fremover ble plutselig veldig uvisst.

7 kommentarer
  1. Du burde latt de blitt med et reklameinnlegg og latt det andre være.
   “Portforbud i Norge” pakket inn i et reklameinnlegg som i tillegg er merker feil?

    1. Veldig sympatisk du var da. Men ok, skal du først lokke folk inn via en noe alvorlig overskrift får du påse at du har merket innlegget riktig slik at man ser at det Reklame før man klikker seg inn…Syns bare det var en sneeky måte å reklamer for noen sko…vel vel

  2. Portforbud betyr jo bare at man ikke kan komme inn i landet fra andre land, så heldigvis får du brukt de nye skoene dine på tur ute🥰

   1. Nope. Det gjør nok ikke det, Martine. Portforbud vil si at vi ikke kan bevege oss ute som vi vil. Bare ut for å gjøre de mest nødvendige ærender (matbutikk, apotek, evt. nødvendige legetimer). Er i hvertfall slik det har fungert i andre land, så går ut i fra at det er slik de kommer til å gjøre de i Norge også dersom det skulle være nødvendig.

  3. Dette innlegget skjønte jeg ikke noe av…Sko/portforbud eller hva? Er det et reklameinnlegg? Blogge om dine nye boots? Portforbud er det jo ikke i Norge og blir det neppe. Men man skal vel ikke skjønne alt..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg