OUT AND ABOUT

Hei! Det er siste morgen i Helsinki og jeg ligger alene i hotellsengen. De andre ble hentet allerede klokken 06.30 i dag tidlig, og selv om jeg også skal fly direkte til Oslo så var jeg så heldig å fikk et senere fly. Litt kjedelig å fly alene (igjen…), men det er så verdt det med tanke på den ekstra søvnen! Haha, dere skulle sett Glenn løpe rundt her for en time siden da han innså at han hadde mistet alarmen sin. Huff, det må jo være helt jævlig å starte dagen med så mye stress, spesielt når man er litt hangover fra dagen før. Kvelden i går var veldig koselig, og det var gøy å både henge med bloggbabesa fra Norge å bli kjent med jentene fra de andre landene. Det var nok svenskene vi pratet mest med, og for en herlig gjeng med både gutter og jenter! Dere har kanskje sett mystorien min (julianyland)? Det forklarer kvelden litt bedre, hihi 🙂

Da det var på tide å dra tilbake kom det mange sjåfører for å hente alle bloggerne. Vi skulle egentlig bli kjørt rett til hotellet, men med fem skrubbsultne jenter i bilen smisket vi litt ekstra med sjåføren så han kjørte oss til maccern i stedet. Han ventet til og med utenfor som vår private body guard mens vi ventet på maten, og kjørte oss deretter tilbake til hotellet. Service, altså!! Det ble et koselig “nach” på suiten til meg og Glenn der vi pratet om alt mulig og spiste oss kvalmmette på all maten vi hadde kjøpt. Jeg kom meg faktisk i seng ganske så edru rett før klokken to, og det er utrolig digg å være pigg i formen i dag!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Andrea har på seg kjole HER, og den jeg har på meg er også fra Nelly! (annonselenker) Snille Andriss som lånte meg kjolen sin, siden jeg hadde en liten kleskrise før prisutdelingen i går..

Her er to bilder fra i går som kjære Glenn tok ♥ Han var helt super på å knipse bilder i går, så det kommer nok et bildedryss litt senere. Tusen takk!

8 kommentarer

Siste innlegg