Dette trenger du:
- 2,5 liter vann
- 700g grytekjøtt
- 3 store poteter
- 2 store gulrøtter
- 1/2 kålrabi
- 1/2 purreløk
- 1 sjalottløk
- 1 chilli
- 4 kjøttbuljongterninger
- salt, pepper og kajennepepper
Slik gjør du:
Start med å skrelle grønnsakene og skjær i passende terninger. Hakk chillien og løken. Kok alt dette sammen med buljongen, og vent til grønnsakene er møre. Deretter tar du i kjøttet, og lar alt småputre i 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kjempelett, og veeeldig deilig nå som det fremdeles er ganske kaldt ute Enjoy!
3 kommentarer
så godt ut!
Heter det grytekjøtt?
Lyst å prøve å lage dett, så veldig godt ut!
Dette er koteletter, men man kan bruke storfe (flatbiff foreks) eller svineknoke osv!
kjøttpølse er også godt i!