OG PRODUKTIVITETEN FORTSETTER…..

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

GENSERHER

Hei fra denne innerotta! Herlighet så mye unødvendig jeg har sett på internett i dag. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det engang, men jeg er ganske sikker på at jeg hadde klart meg foruten den tiende scrollingen på Facebook, å sjekke søppelpost-mailen min femten ganger eller å se på kakevideoer på Tasty. Jeg liker jo verken å bake eller å spise kake…

Målet mitt om å bruke denne tiden til noe produktivt som jeg kan ta med meg videre i livet etter corona går altså ikke sånn kjempebra. Man kan starte i morgen, eller? Ellers går jeg bare rundt i de deiligste klærne hjemme, det er bare helt nydelig. Kjolen/genseren over er en stor favoritt. Under har jeg også samlet digge knits, om du vil klikke hjem noen deilige plagg i denne karantenetiden.

HER / HER / HER
HER / HER / HER
HER / HER / HER

I kveld tenkte jeg å starte på en ny serie. Jeg har nå tilgang til både sumo, netflix, hbo, nrk og viaplay. Alt i alt et perfekt grunnlag for å finne en ny favoritt. Problemet er bare at det er aaaalt for mye å velge i mellom! Aner ikke hvor jeg skal starte, og det hjelper ikke særlig på at jeg ikke engang vet hvilken kategori jeg vil se. Drama, kjærlighet, spenning, krim, dokumentar??? Tips?

Over og ut fra meg, vi snakkes kanskje senere om jeg har noe mer spennende å bidra med. Tviler..

8 kommentarer

Siste innlegg