NYE TIDER FOR BLOGGEN

Hei bitches I’m back!! Hehehe, neida. Det var både en døll og delvis misvisende start på dette innlegget. Jeg er absolutt ikke tilbake på bloggen 100%, men jeg ønsker heller ikke å slette den helt. For mange gode minner, samtidig så elsker jeg å skrive til dere de gangene jeg er i humør! Noen forhåndsregler har jeg likevel tatt før jeg startet på dette meget spennende blogginnlegget. Nummer 1 er at jeg ikke kommer til å kjøre på med noe mer annonseinnhold på denne plattformen. Grunnen er rett og slett fordi jeg syns annonsemarkedet for oss influencere er helt idiotisk akkurat nå. For å drive som proff influenser er det nemlig ikke alt for mange meninger man får lov til å ha før annonsørene rynker på nese. Eller, la meg korrigere meg selv; det er ikke mange upolitiske meninger man får lov til å ha. Jeg merket for ganske lenge siden at jeg begrenset meg selv og mitt talerør bare mer og mer, og da er det vel ikke noe gøy å blogge? Om man må mene det samme som alle andre på internett, men skravle om det stikk motsatte med jentegjengen når skjermen er lukket? Greit nok at man må gå med munnbind overalt så fort man forlater husets fire vegger, men å dekke kjeften på internett også er ikke noe for meg. Så, da driter jeg heller i de pengene som eventuelt skulle kommet min vei – for å si det rett ut.

Siden sist har det skjedd ekstremt mye faktisk! Ikke at jeg skal kjede dere med å gå i detalj om alt sammen, men livet er som alltid i endring har jeg skjønt. Jeg er med interessert i å prate om tiden fremover! Akkurat nå er jeg i Molde på juleferie hos familien, men så fort disse ukene i dvale er overstått så vender snuten tilbake til Marbella og ny leilighet. Jeg er SÅ spent. Alt som foregår i hodet mitt akkurat nå er interiør, planlegging og ikke minst innflytningsfesten. Det er utrolig hvor liten gulrot jeg trenger for å komme meg opp i 5. gir. De siste månedene har jeg mildt sagt ligget langflat på latsiden, noe som har vært ufattelig deilig – misforstå meg rett. Men, nå gleder jeg meg til et nytt kapittel. Livet er for kort til å kjede seg, som jeg liker å si. Heldigvis er det et sjeldent problem.

I kjent stil har jeg heller ingen poeng med dette innlegget, jeg følte bare for å skrive noen ord. Akkurat nå ligger jeg i sengen med Zara på puten ved siden av meg, og straks ligger vi nok i drømmeland begge to. Jeg kommer til å oppdatere sporadisk her inne fremover, så sees vi når vi sees! God jul ❤️

 

10 kommentarer

Siste innlegg