NY MENTAL INNSTILLING

(Egenreklame?)

Av og til tenker jeg på livet mitt før vi åpnet Janne & Julia, og hvor mye som har forandret seg siden da. Ikke bare ved at man ikke har like mye fritid som før, men hele den mentale innstillingen. I dag er det lørdag, og det er ikke noe annet jeg vil bruke dagen på enn å jobbe. Så ja, nå sitter jeg på kontoret. Det er alltid noe å gjøre, og alltid ting som kan forbedres. Både i butikken og på bloggen. Jeg vil bare jobbe, og se resultater. Akkurat nå er jeg på et stadie der jeg bare vil opp og frem. Legge alt fjaset bak meg, som å dra på byen tre ganger i uken. Sosialt og gøy, ja. Bra for business, nei så absolutt ikke. Jeg har mange uvaner jeg prøver å legge fra meg, men det første steget er jo å bli bevisst over de. Jeg er i gang!

Tidligere kunne jeg bruke hele helgen bare på tull. Som å se på serier fra jeg står opp til jeg går å legger meg. Nå kunne det ikke falt meg inn å bruke lørdagen på noe så ufornuftig. Tro meg når jeg sier at det er ord jeg for noen år siden aldri hadde sett for meg komme ut av min munn. Jeg elsker jo å bruke tiden på ufornuftige ting! Jeg elsker å se på tv! Men, samvittigheten for at jeg burde brukt tiden på noe viktigere tar meg hver eneste gang. I morgen er det søndag, kanskje jeg skal satse på et seriemaraton da, selvom jeg tviler.

GENSERHER / BUKSEHER / BELTEHER

Noen bilder jeg knipset av butikken i går! Ingeborg har ommøblert endel, og det er såååå fint her nå. Vi har også fått inn endel nye høstvarer, som jeg holder på å legge inn i nettbutikken. Kanskje jeg skal starte med “ukas favoritter fra J&J”, der jeg viser dere produktene jeg liker best? 😀

Under har dere iallfall denne ukens faaaavs. Åh, bootsene fra Tiger er så innmari fine. Må ha de i begge fargene!

BOOTS: TIGER OF SWEDEN, COGNAC HER OG SVART HER

STORE ULLSKJERF FRA WHYRED: SVART HER, BURGUNDER HER, CAMEL HER OG GRØNT HER.

SUEDE BIKERJAKKE FRA DRY LAKE: HER

Straks skal jeg møte Janne og Ingeborg, og vi skal spise pulled pork nachos og helt sikkert jobbe enda litt mer. Verdens beste team!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg