NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE

ANNONSE – Affiliatelinker til NAKD

TOPP HER / SKJØRT HER

Jeg elsker enkle crop-tops og bruker de året rundt til både skjørt, jeans og skinnbukser. Denne er stretchy i stoffet, og er ribbestrikket selvom man ikke ser det på bildene. Jeg har størrelse xs som passet perfekt, men er egentlig en S i topper til vanlig!

Jeg bruker sjeldent denimskjørt da jeg syns bena mine blir rare om de er rett i cutten foran om det gir noen mening? Men da jeg fant dette med asymmetrisk front ble jeg solgt. Satt superfint på er normalt i størrelsen!

BRUK KODEN “JULIAN15” FOR -15% ✨
RABATT PÅ ABSOLUTT HELE NAKD ✨

BLUSE HER / BUKSE HER

Dette antrekket sammen er virkelig min nye favoritt. Syns kanskje blusen så bittelitt kjedelig ut på nettsiden, men da jeg prøvde den på så bare wow! Man ser det ikke så godt på bildene, men snittet i brystet samt det lille beltet nederst gjør den utrolig classy men samtidig veldig sexy i virkeligheten 😉 Blusen er litt liten i størrelsen, så jeg er glad for at jeg gikk en størrelse opp. Jeg har M!

Buksen er også helt fantastisk, perfekt snitt, mykt stoff og high waist. Krysser fingrene for at de får inn flere farger. Normal/litt stor i størrelsen. Jeg har 34! Til vanlig varierer jeg mellom 34 og 36, men si denne kunne jeg ikke hatt større.

KJOLEHER / SNEAKERSHER

Dette antrekket brukte jeg siste dag i jazzen. Perfekt kombo med en søt kjole siden jeg skulle i bursdag til tanten min først, mens senere var det Moldejazz og partytelt på agendaen noe som man bruker sneakers til. Er helt overrasket over hvor god disse skoene er, null gnagsår. Det kommer fra en person som alltid får gnagsår av nye sko! Ellers finnes denne kjolen også i flere farger inne på nettsiden ♥ Den var litt lang da jeg fikk den, så jeg klipte rett og slett av “mellomskjørtet” (det er flere tynne lag) for å få den den lengden jeg ønsket. Utrolig hva en saks kan få til 😉

BRUK KODEN “JULIAN15” FOR -15% ✨
RABATT PÅ ABSOLUTT HELE NAKD ✨

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg