MITT REISEÅR SÅ LANGT

Slike innlegg bruker vel egentlig å komme nærmere nyttår her i bloggverden. Jeg elsker å ha slike oppsummeringer før det nye året kommer, men hvert år tar det så jææævlig lang tid med disse innleggene – så hvorfor ikke starte nå? Jeg føler uansett at høsten er mer “et nytt år” enn i januar. Uansett! Her er en oppsummering av mine reiser så langt i 2018 😀

JANUAR

REYKJAVIK · ISLAND

Åh, året kunne virkelig ikke startet bedre. Jeg booket billettene mine til Island på et vors etter et par glass for mye, men det viste seg å bli en av årets aller beste turer. Før vi reiste hadde jeg absolutt ingen forventninger, og ble egentlig bare med fordi jeg allerede hadde bestilt fly.. Haha! Jeg reiste med Andreas, Anna og Andrea – og et bedre reisefølge skal du faen meg lete lenge etter. Kan ikke huske sist jeg lo så hardt som på den turen. 10 av 10!! Beste spontanferien EVER.

 

 

KØBENHAVN · DANMARK 

Copenhagen Fashion Week! Reiste med teamet fra REGN – og som alltid var det litt for mye party party og litt for lite jobbing. Men, sånn er det vel alltid. Iallfall for meg, hehe. Kanskje lurt at Ingeborg og Hedda tok over skuten på REGN, haha! Neida. Som vanlig dro vi innom messene, minglet og hadde et par supre dager i Køben.


FEBRUAR

DUBAI ⋅ DE FORENTE ARABISKE EMIRATER

Årets beste jentetur?! Jeg absolutt elsker Dubai, og gledet meg ekstremt til å ta med meg Marie og Kaltrina til en av mine favorittbyer. Hele ferien var egentlig perfekt fra start til slutt, uansett hvor kvalmt det høres ut. Vi hadde en svær leilighet med den utsikten, var på beach cluber hver eneste dag, spiste alt for mye god mat, festet, opplevde helt ekstreme ting, rett og slett en skikkelig jentetur jeg aldri kommer til å glemme.


MARS

TRONDHEIM · NORGE

Moldebitches in Bartebyen! Jeg er så ekstremt heldig som har så mange gode venner fra hjembyen min Molde. I mars samlet vi nærmeste hele gjengen til en skikkelig jentetur i Trondheim bare for kos. Det beste minnet (og det verste) var kanskje da vi var på Rush Trampolinepark tidlig dagen derpå. Var sikker på jeg skulle sprette nattens burgerking utover hele trampolinen, men det gikk heldigvis fint :))) Feeling blessed ♥


APRIL

NEW YORK · USA

Lets paaaartyyyyy! Min kjære Marie feiret bursdagen sin i New York, og vi var en hel jentegjeng som reiste for å dele den store dagen med henne. Dette var min første tur til New York, og jeg må ærlig innrømme jeg ikke fikk sett stort mer av byen enn innsiden av utestedene. Jeg visste jo at disse fem dagene kom til å bli party fra ende til annen, så jeg får heller ta sightseeingen en annen gang! Min gode barndomsvenninne Caroline bodde også i New York, og hun tok oss med på de sykeste eventyrene inn i de små timer. For en tur. FOR en fest!


MAI

CANNES · FRANKRIKE 

Nelly.com skuffer aldri.. I mai inviterte de bloggere fra hele Skandinavia over til Cannes for 24 timer med fest og moro. Turen til Cannes er vel hva man kaller for kort og godt. Rakk såvidt å tenke over hvor vi var før vi plutselig var hjemme igjen, haha. De norske bloggerne er virkelig verdens beste reisepartnere, og vi koste oss fra ende til annen! Dessuten er det ekstra gøy å se igjen andre bloggere fra Sverige og Danmark på slike turer. Minner for livet!


AUGUST

FLENSBURG ⋅ TYSKLAND 

I starten av august reiste jeg på familietur til Tyskland! Jeg har faktisk aldri vært i Tyskland før, om man ser bort fra å mellomlande på flyplassene i landet. Ikke må jeg si jeg er særlig imponert, haha. Men, det spiller ingen rolle. Jeg fikk virkelig noen fantastiske dager sammen med pappa og brødrene mine, som jeg aldri ville vært foruten ♥

BENALMÀDENA · SPANIA

Den aller første ferien med kjæresten ♥ Late dager, god mat, god drikke, enda bedre samtaler, rett og slett en helt fantastisk tur! Kunne ikke fått en bedre start på verken forholdet eller høsten.

TANGIER · MAROKKO

Kjæresteferie, del 2! Vi reiste til Marokko i to dager, og selvom opplevelsen var litt…. så som så – hadde vi en helt super tur sammen. Koser meg så mye i hans selskap, så vi kunne reist hvor som helst og fremdeles hatt en fantastisk tur.

Reiseåret så langt i år har med andre ord vært svært innholdsrikt! Heldigvis er det fremdeles lenge til nyttårsaften, og jeg har flere reiser i planene. Først ut er turen til Rødehavet neste lørdag, og resten får jeg nesten se litt an.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg