MITT NYE HJEM

 

 

 

 

Hei jenter ♥ Flere har etterspurt bilder av leiligheten min, og siden jeg flyttet inn i mars er det vel kanskje på tide. Jeg har syns det har vært så tomt på veggene og litt “kjedelig”? Derfor bestilte jeg en haug med posters og plakater fra Desenio, og jeg er så fornøyd! Nå er det mer som et hjem, med bilder som passer min personlighet.

Koden “JULIANYLAND” gir deg -25% rabatt hos Desenio fra 24.-26. oktober! 

(Koden gjelder ikke for håndplukkede pieces, bilderammer eller collaborations).

Leiligheten min er ganske lys og stilren, så jeg syns det passet perfekt med litt farger på veggen. “Green Plant” og “Palm Leaves” er to postere jeg syns var utrolig fine, da spesielt fargen som ikke blir for grønn – om du skjønner? En veldig behagelig farge man ikke blir lei av med det første. Jeg har gullrammer på begge, i størrelsen 21x30cm og 30x40cm.

PS! Desenio har ekstremt mange fine bilderammer i alle størrelser, farger og varianter ♥

  

Åh, jeg kommer ikke over hvor mye jeg elsker det største bildet (som heter Body & Shadow). Jeg klarer liksom ikke slutte å studere det. Detaljene, de behagelige skyggene. Det gir meg en indre ro, om det ikke høres rart ut. Den lille posteren “Breathe” syns jeg også passet veldig godt inn i livet mitt. Som en liten påminnelse om at jeg må slappe av en gang i blant, og huske å puste med magen.

Ellers har jeg siklet på et stort bilde til å ha over sofaen i lengre tid, men har slitt med å finne det rette. Jeg ville ha et tidløs bilde som ikke var for “perfekt”, som var litt tilfeldig og som jeg ikke ble fort lei av. Da jeg så “Indigo Blue“, som bildet over heter visste jeg at dette var rett! Den store, men samtidig minimalistiske gullrammen (bildet og rammen er 70x100cm) satt prikken over i´en. Jeg er SÅ fornøyd!

Ellers ville jeg ha litt småbilder på kjøkkenet. “Red Wine Guide” passer jo ypperlig for en rødvinselsker som meg, samt den lille søte posteren “Bon Appetit” som ønsker om et smakelig måltid – noe det selvfølgelig alltid blir servert i mitt hjem 😉 Haha! En mening bak alt altså.

Så, hva syns dere om mine nye veggdekorasjoner? 😀

PS! Koden “JULIANYLAND” gir -25% rabatt på Desenio fra 24.oktober-26.oktober.

(Koden gjelder ikke for håndplukkede pieces, bilderammer eller collaborations).
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg