MITT BESTE SMINKETIPS!

Image and video hosting by TinyPic

HIGHLIGTNING

Hei dere ♥ Nå er det lenge siden jeg har kommet med noen sminketips her. Det er ikke fordi jeg har sluttet å sminke meg (heller tvert i mot..), det er fordi det har vært så travelt i det siste! I dag tenkte jeg å komme med det enkleste tipset i verden, som kan ha utrolig mye å si på ditt utseendet. “Strobing” trenden i sminkeverdenen har jo for lenge siden kommet. Personlig er jeg ikke en person som følger sminketrender slavisk, og jeg er egentlig ganske pinglete når det kommer til å teste nye looks.

En ting jeg alltid har i sminkevesken er derimot en highlighter. Mary Lou har jeg brukt i flere år, men ikke alltid på samme måte. For noen år siden brukte jeg den kun over leppen og under brynene, mens nå bruker jeg den opptil fem forskjellige steder i ansiktet – helt avhengig av situasjonen jeg er i.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Over har du noen bilder med forskjellige måter man kan highlighte på. Først tenkte jeg å sminke meg på nytt for å ta noen splitter noe bilder til dette innlegget, men så tenkte jeg at det er jo best å faktisk vise dere “ekte” bilder der fokuset egentlig ikke er highlighting? Dette er bilder tatt i forskjellige anledninger. Det øverste er fra åpningsfesten til Janne & Julia, der jeg har highlightet nesen, kinnene, leppene og brynene. Det andre bildet er faktisk tatt for noen dager siden, og et et perfekt eksempel på hvordan jeg liker å highligte i hverdagen. Det siste bildet er tatt på fredag, og det viser hvor mye det har å si for kinnbenene om man legger sminken der.

Et annet supert tips er å higlighte kragebenene om du har på deg en dyp kjole eller topp. Det får de til å “poppe” skikkelig, og gjør faktisk hele looken! Det gjør jeg alltid om jeg skal pynte meg litt ekstra 🙂 Grunnen til at jeg liker denne highlighteren best fremfor alle andre er fordi den gir en helt fantastisk glød, uten å bli hvit. Den holder også superlenge, og du kan bruke den hver dag i ett år uten at den blir tom! Virkelig verdt hver eneste krone.

Highlighteren fra Mary Lou finner du HER!

Nå får du -20% på alle ordinære produkter fra The Balm hos Coverbrands ved bruk av koden “JNBALM”. Hele utvalget finner du HER! Koden gjelder ut 20.juli ♥
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg