MINE PLANER I JULEFERIEN

God morgen ♥ Det er veldig uvant for meg å skrive det etter klokken tolv på dagen, men det er vel ikke uvanlig at døgnrytmen skeier litt ut i ferien? Jeg har iallfall trengt mer søvn disse dagene enn ellers siden jeg ikke er helt frisk (enda…….), så noen alarm på morgenen er helt uaktuell!
Jeg skal være hjemme i Molde frem til 2. juledag, og frem til da har jeg mange ting på agendaen. Her er mine planer for juleferien:

IMG_9985

♥ VENNEJULEBORD! Hvert år arrangeres det vennejulebord av noen av vennene mine fra videregående. Det er så utrolig moro at de klarer å få det til år etter år, for det er vel nærmere 30 stykker som samles. Jeg har jo kontakt med kanskje 6-7 av de i hverdagen, så det er supergøy å catche opp med resten én gang i året. Som kjent kan det jo skje både litt av hvert i livene til folk i løpet av ett år. Ta meg som eksempel; på julebordet i fjor visste jeg lite om at jeg skulle eie en butikk i løpet av året. Sykt gøy! Festen skjer i kveld, og det blir julemiddag på SYD i Molde før forhåpentligvis en liten fest etterpå.
♥ FEIRE MAMMA. Min kjære mor har bursdag på lille julaften, så hvert år er det kaffe og kaker hos henne på kvelden. I tradisjon tro bruker vi også å ligge på sofaen med hvert vårt glass rødvin og The Holliday på skjermen etter at gjestene har dratt, noe jeg ser veldig frem til i morgen.

IMG_9994

♥ JULELUNSJ. Dette er kanskje den fineste tradisjonen vi har i vår familie. Hvert år på julaften samles vi alle (tanter, onkler, besteforeldre og søsken) til julelunsj hos mamma klokken 12. Dette er ikke en vanlig julelunsj med grøt, heller tvert i mot. Det er et svææært koltbord med alt du kan tenke deg av deilig mat! Pålegg, deilig brød, potetsalater (egentlig alle typer salater), sild, kylling, vin, øl, aquavit – you name it. Dette måltidet har jeg faktisk begynt å glede meg mer til enn julemiddagen, haha. Dette er en tradisjon jeg definitivt skal ta med meg videre til min familie.
♥ STÅ PÅ SKI. Planen i år var faktisk å bli med en tur på langrenn siden det endelig har kommet litt snø til Molde. Jeg må ærlig innrømme jeg faktisk revurderer hele greia, siden jeg for det første hater å stå på langrenn, og for det andre er helt elendig på det med liten interesse for å lære. Slalom hadde derimot vært gøy! Uheldigvis er det eneste skitrekket i Molde alt for bratt for en nybegynner som meg, så jeg tør aldri å dra dit… Hahah!

IMG_9988

♥ ROE TANKENE. Kanskje et naturlig punkt for mange i ferien, men hodet mitt jobber konstant og det er ufattelig slitsomt. Den første dagen jeg kom hit hadde jeg ikke samvittighet til å sove lenge, for jeg måtte jo opp tidlig for å jobbejobbejobbe. Egentlig har jeg all verdens tid til å få unnagjort det lille jeg må gjøre i ferien, men jeg har ikke helt klart å slappe av i kroppen før nå. I dag våknet jeg for første gang uten panikk over at jeg hadde sovet for lenge, så jeg håper jeg klarer å slappe av på ekte frem til mandag da jeg reiser til Bergen.
♥ SPISE MEG FORDERVET. Need I say more? Julen er ingen tid for å slanke seg, og for en matelsker for meg er dette naturligvis favoritthøytiden!

IMG_9981

BELTE HER · BUKSE HER

Litt upassende bildet til et slikt innlegg kanskje, men her har du en del av gårsdagens antrekk! Nå skal jeg straks hive i meg litt sen frokost før jeg skal begynne å preppe til kveldens vennejulebord. Det kommer til å bli så gøy!
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg