MIN FØRSTE TID PÅ BI

God morgen! Jeg kan tenke meg at mange er i full gang med fadderuke denne uken, og jeg kan se for meg at mange våknet opp fyllesyk i dag? 😀 Nå er det to år siden jeg startet på BI, og siden jeg ofte får kommentarer rundt skolegangen min der tenkte jeg å skrive litt om min første tid på BI Bergen! Dette året tar jeg et permisjonsår fordi det blir for mye jobb med Janne & Julia + bloggen – men jeg skal fremdeles ta opp noen fag slik at jeg er godt rustet til siste året med bachelorskriving. Tenkte å dele opp innlegget i fire deler, og jeg tenker det blir best naturlig å starte med fadderuken!

Fadderuken

Jeg kan fremdeles ta å føle på hvor nervøs jeg var den første dagen jeg møtte opp på BI. Jeg kjente kun venninnen min Karen fra Molde, og sammen dro vi på skolen for å bli delt inn i faddergrupper. Uheldigvis kom vi ikke på samme gruppe, så vi ble splittet ganske fort. Jeg gikk rundt alene for å finne min gruppe, og jeg syns det var skikkelig skummelt å gå rundt alene. Jeg følte alle glodde på meg, og jeg ble superstresset! Til slutt fant jeg gruppen, og nervene roet seg. Jeg kan jo være utrolig pratsom, så det gikk egentlig fort å finne ut hvem jeg kom til å komme best overens med. Min kjære venninne Ingvild var jo fadderen min, og hun er en av mine beste venner den dag i dag. Men, nok om det!

Hver dag i fadderuken har sitt eget tema, og det er like høy partyfaktor hver eneste dag. Bar til bar, rebusløp, konserter, temafester – alt mulig! Man starter vors så tidlig som 10.00 noen dager, og det kan være utrolig tungt etter en dag på byen. Haha! Jeg hadde faktisk en pausedag midt i uken, fordi jeg rett og slett ikke klarte tanken på mer alkohol. En dagspause vel og merke, jeg var med igjen fra kvelden av. Hihi. Fadderuken er en helt fantastisk måte å bli kjent med nye mennesker på. Personlig fikk jeg mange nye bekjentskaper, og vennskap jeg setter stor pris på den dag i dag.

Image and video hosting by TinyPic

BIS Marketing

Jeg visste tidlig at jeg ville engasjere meg på skolen, og så fort søknadsskjema kom ut for BIS Marketing bare visste jeg at jeg måtte søke! En av fadderne mine fra fadderuken, Eirin, var leder i utvalget – så det ble automatisk ikke så “skummelt” å søke. Jeg fikk stilling som markedsansvarlig, og ble igjen kjent med mange nye mennesker! De fleste har jeg jo god kontakt med i dag også, så jeg anbefaler deg virkelig å engasjere deg i et utvalg på skolen 😀 Både for erfaringen sin del og det sosiale!

Image and video hosting by TinyPic

Skolearbeidet

En av de jeg ble kjent med den første uken på skolen var min kjære Cathrine. Som to nye bloggere på BI var det jo skjebnen at vi skulle møtes! Like selvfølgelig var det ikke at vi skulle like hverandre, men det gjorde vi så absolutt. Cathrine er en av de mest fantastiske menneskene jeg vet om, og en venn jeg setter utrolig kjær ♥ Anyways! Vi var gode studenter og dro som regel alltid i forelesning sammen. Siden jeg bare gikk 50% av studiene første året så er jeg litt usikker på hvor mye arbeid det er for en ny student, men jeg tror nok absolutt både “hjemmelekser” og innleveringer skal være overkommelig for de fleste. Å dra i forelesning gir så utrolig mye gratis, så det anbefales!

Image and video hosting by TinyPic

Antrekkene

Før jeg møtte Cathrine hadde jeg faktisk ikke så alt for mye antrekk på bloggen. Jeg hadde det naturligvis en gang i blant, og kunne gjerne ønske å ha det mer. Dessverre kjente jeg ikke så mange i Bergen de første månedene jeg bodde der, og hadde ingen som kunne ta bilder av meg (haha, trist…). Heldigvis møtte jeg min reddende engel Cath, og vi tok bilder sammen omtrent hver dag før skolen. Åååh, good times ♥ Vi tar bilder sammen enda altså, men jeg syns det var så koselig å stæsje seg litt ekstra opp hver dag før skolen for at bloggbildene skulle bli bra! Alt for bloggen vet du 😀

Dette er et av de aller første antrekkene vi tok sammen. Altså, kanskje ikke mitt fineste antrekk – men jeg savner den cardiganen der! Jeg skjønner ikke at jeg solgte den på forrige pop up shop, dumme meg..

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg husker jeg kjøpte Primebootsene mine for cirka to og et halvt år siden, og brukte de nesten hver dag! Dette er jo boots jeg bruker omtrent daglig på høsten den dag i dag, og de er like fine enda. Virkelig en god investering!

Primebootsene finner du HER ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg