MIN DAGLIGE RUTINE

Image and video hosting by TinyPic

Som blogger er jeg veldig heldig. Jeg får teste nye produkter støtt og stadig, og fy så mye bra det er på markedet! Ofte har jeg problemer med å bestemme meg for hva jeg liker best, spesielt om jeg skal på byen eller pynte fjeset litt ekstra. Da er det jo gøy å sminke seg litt annerledes enn til hverdags!

Men, i dette innlegget skal jeg faktisk vise dere favorittene mine jeg bruker hver eneste dag. Eller, tilnærmet hver eneste dag. Som du ser på bildet under er de godt brukt, og det er kanskje ikke så rart siden jeg anvender produktene omtrent hver eneste dag – uansett om det er hjemme eller på reise!

Image and video hosting by TinyPic

1. NYX kontoreringspalett, min reddende engel! I denne paletten finner dere omtrent all hudsminken min (med unntak av foundation og concealer). Den inneholder åtte forskjellige nyanser, både lysere pudder til hele fjeset eller mørkere som jeg bruker som solpudder. Den har også to highligtere, en lys og en i bronzefarge. Det er utrolig deilig å ha alt på samme palett, så slipper jeg å dra med meg ti forskjellige pudre når jeg er ute å reiser. Du finner paletten HER ♥ (den koster forresten bare 249kr før rabattkoden!!)

2. og 3. Glam Glow eksfolieringsmaske har jeg skrevet om tidligere, den gang skrev jeg “Forrige lørdag hadde vi sminkefri jentekveld hjemme hos meg, og da sa Gunnhild: “har du tatt mer botox, eller hva har du gjort med fjeset ditt? Du gløder, og har ikke en eneste pore!” Jeg ble litt satt ut, og måtte faktisk tenke meg om jeg hadde gjort noe annerledes. Det eneste jeg kom på var at jeg har brukt masken fra Glam Glow et par ganger. Man ser ofte ikke slike ting selv, men denne masken er faktisk helt syk. Den ble kåret av Elle International Beauty Awards som “the best mask in the world” i 2014. Du sitter med den i ti minutter før huden er som ny, og blir ofte brukt blandt kjendiser og modeller før photoshoots. Utrolig kult!”.

Image and video hosting by TinyPic

For å si det sånn, ingenting har forandret seg siden da. Dette er verdens beste maske, spesielt om du kombinerer den med Glam Glow Hydrating treatment som er en fuktighetsmaske jeg påfører etter jeg har fjernet mudden. Fuktighetsmasken sover jeg ofte med over natten, og huden er myk som en babyrumpe dagen etter. Sminken sitter også mye bedre på, for både skrub og fukt er viktig for et godt sminkeresultat!

Du finner eksfolieringsmasken HER og fuktighetsmasken HER ♥

Image and video hosting by TinyPicSpakveld på meg og June i går!

Image and video hosting by TinyPic
4. Glo Minerals lip crayon i fargen Lemure. Denne har jeg også skrevet om flere ganger før, og er den leppestiften jeg bruker på omtrent alle bildene mine. Snakk om variasjon? Haha! Jeg bare elsker fargen og holdbarheten den har på leppene. Det er formet som en tykk lipliner, men gjør ikke leppene tørre og skallete. Den sitter som et skudd i flere timer, og man trenger ikke bekymre seg for at den flasser av (noe jeg sliter med med andre leppestifter). Du finner den HER ♥

5. Denne rougen har også blitt fast inventar i sminkemappen min. Jeg har faktisk ikke brukt rouge på en stund før for et par måneder siden, mens nå bruker jeg denne fra NYX hver eneste dag! Den er som en svak highlighter også, så jeg bruker den både i kinnene, som en baseøyenskygge og over leppene for å skape glød før jeg påfører leppestiften jeg skrev om over. Du finner den HER ♥

6. Sist men ikke minst – herligheten jeg har brukt halvannet år for å holde sminken på plass. Jeg tror ikke alle forstår hvor viktig det er å “låse” sminken med et pudder slik at den ikke flyet rundt i ansiktet og blir skjollete. Jeg visste iallfall ikke dette før jeg startet med Bare Minerals – Mineral Veil! Den legger seg over huden som silke og sørger for at alt holder seg på plass hele dagen. Du finner den HER ♥

Nå vil dere kanskje ha en rabattkode? Hihi!

Bruk koden “JULIAALL” og få -20% rabatt på HELE coverbrands.no

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg