MEXICAN FIESTA

God lørdag! ♥ Jeg våknet faktisk for ikke så alt for lenge siden, for det ble litt sent i går. Jeg inviterte til “Mexican Fiesta” hjemme i leiligheten, og fikk i oppdrag om å teste ut “Mini Stand ´n´ Stuff” fra Old el Paso, som er tortillabåter i miniformat slik at du kan variere tacoen enda mer! Jeg går jo alltid i den samme fella hver gang jeg spiser taco, at jeg stapper den store tortillalefsen alt for full og sliter meg ihjel med å spise den etterpå. Haha. Disse små båtene passet derfor mitt tacobehov mye bedre.

IMG_5334-2

· TO GET STARTED ·

Mmmm! Alt du trenger for å komme i gang med matlagingen, pluss lage en deilig guacamole som jeg mener er et must på tacobordet 🙂 I går lagde jeg to forskjellige varianter av tacokjøttet. Èn med normal kjøttdeig og tacokrydder, og en annen med kyllingkjøttdeig og Fajitaskrydder. De siste månedene har jeg faktisk omtrent kun spist Old el Paso sitt Fajitakrydder med Smokey BBQ – altså det er SÅ godt. Både på kyllingfilet, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av storfe. Anbefales veldig om du vil variere fredagstacoen!

IMG_5347-2

IMG_5356-2

En annen ting som var litt annerledes med denne tacofredagen var at jeg pyntet leiligheten med meksikans rekvisita! I Mexico har de nemlig “Dia de los Muertos” der de feirer og hyller de døde tre dager til ende fra 31.oktober til 2.november med fargerik pynt, blomster, lys og hodeskaller. Det har faktisk blitt en offentlig høytidsdag i Mexico, noe jeg syns er ganske kult! Da gjestene kom i går lo de litt av all pynten jeg hadde hengt opp, og musikken jeg spilte som var en meksikansk liste på spotify. Det blir ikke skikkelig fiesta uten, si 😉 Her dro vi tema helt ut!

IMG_5363-2IMG_5368-2

Her er tortillabåtene jeg hadde forberedt før de kom. Kyllingkjøttdeigen mikset jeg med fajitaskrydder, guacamole, tomat og rødløk – mens kjøttdeigen med tacokrydder, rømme, mais, ost, agurk og tomat. Jeg måtte gi streng beskjed til vennene mine om at de ikke fikk lov til å spise før kamera, men likevel forsvant noen av bitene på mystisk vis før jeg rakk å ta bilde. Haha! Altså, dette var så ufattelig godt. Jeg trodde ingenting slo en god, gammeldags tacofredag med normale tortillalefser, mens dette var helt fantastisk! Jeg elsker jo tapas fordi det er så mye variasjon, så nå kommer jeg nok til å ha fredags-taco-tapas i stedet fremover.

IMG_5375-2IMG_5400-2

Vi lagde også deilige mojitos, som smakte perfekt til maten! Mojito er jo egentlig Cubansk, men siden jeg ikke har blender ble det vanskelig å lage Margaritas. Deilig og forfriskende var det likevel 🙂

PA280009-2PA280010-2

Litt senere på kvelden.. Som du ser er matbordet ribbet til tusen! Vi spiste fort opp mine forhåndslagde retter, og da var det bare å starte å mikse seg fram til sine egne favoritter. Jeg har nok aldri vært så mett i hele mitt liv. Typ tacomett x 100. Da gjestene dro var jeg derfor helt i matkoma, og gikk fort å la meg. Tusen takk for en superhyggelig kveld folkens, jeg gleder meg allerede til neste gang! ♥

Om du vil ha tips til andre deilige taco-oppskrifter har Old el Paso samlet et stort utvalg HER.

Jeg fikk mye inspirasjon derfra før jeg lagde maten i går, og kommer nok til å prøve meg på en annen vri neste gang! Det er jo så mye forskjellige godt man kan lage 😀
0 kommentarer

Siste innlegg