MEET MY CREW!

God morgen! Tenkte det var på tide å komme med en liten oppdatering på hvordan det går med meg som leder for BIS Marketing. Den aller første utfordringen var å velge nytt styre. Før sommeren hadde jeg bare valgt nestleder og vi skulle sammen finne resten av styret ved skolestart. Det var utrolig mange som søkte og vi satt to fulle dager med intervjuer. Det var kjempemange flinke kanditater, men vi kunne jo ikke velge alle heller. (I wish..) Valget falt på den fantastiske gjengen under!

IMG_1424-3Benedicte, Susanne, Martin, Cecilie, Eirik, meg, Amanda, Therese og Madeleine. Fernando mangler på bildet.

Den neste utfordringen var å se hvordan gruppen fungerte sammen. Jeg var spent på hvordan det kom til å være å planlegge med disse menneskene. Tro meg, gjengen over er en ressursterk gjeng med mye personlighet. Kom det til å bli helt klinsj, eller ville dette bli det beste teamet ever? Så langt er det sistnevnte som gjelder! Min jobb som leder går som smurt da alle gjør det de skal og enda mer. De overrasker stadig og flytter grensen for hva jeg forventer av de lenger hver eneste gang vi møtes. Jeg kunne faktisk ikke bedd om en bedre gjeng enn dette, alle er så flinke på hvert sitt område.

Nå har vi endelig publisert vårt aller første event, som er allerede neste tirsdag (om du vil lese mer kan du gjøre det her). Denne uken kommer da naturligvis til å gå til mye planlegging og finpussen av alle detaljene. Temaet er eksklusiv markedsføring, så gjennomførelsen av kvelden skal selvfølgelig være perfekt. Jeg merker jeg er utrolig spent på hvordan dette kommer til å gå, men med denne fantastiske gjengen med på laget regner jeg med det går som smurt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg