MARBELLA GUIDE, FOOD AND PARTY

Heiii og god torsdag! ♥ Her kommer en liten Marbella-guide med noen av mine favorittsteder. Om du har tenkt deg hit i sommer så er disse stedene bare et must 😀

BEACH CLUB OG LUNCH:

PLAYA PADRE

The place to be på søndager! Hver søndag har de Boho Sunday, og da er det full fest. Først starter man gjerne med en digg lunsj og noen drinker i to-tre tiden til deilig musikk og fantastiske vibes. Mens etter klokken seks er partyet i gang – og dette må man nesten bare oppleve. Book tidlig!

PLAGE CASANIS

Elsker Plage både for en rolig dag på stranden, lunch eller middag på kvelden. Her er det også beachpartyyy på søndager som må oppleves.

NOSSO 

En mindre beach club som er perfekt for en vanlig lunch, eller book et par solsenger å bare nyt dagen i deilige omgivelser.

OCEAN CLUB

Der har jeg ikke vært selv enda, men denne måtte likevel bli med på listen da jeg har hørt sååå mye bra om Ocean Club. Skal få dratt dit asap!

EL ANCLA

Assa, den location her er bare helt fantastisk. Hit MÅ dere dra for å spise lunch eller booke en solseng ved poolen. Altså, dere bare MÅ. Haha!

MIDDAG OG PARTY:

MOMENTO

BESTE klubben i byen spør du meg. Her drar man ofte etter man har vært på de andre stedene som stenger ved midnatt, mens Momento er åpent til 2 enn så lenge (lengre under normale tilstander). Man kan også spise i restauranten først, for så å gå inn “gangen” til klubben for å danse all night long (eller til 2, haha 😉 )

MOSH Fun Kitchen

Party og middag på samme tid, hvem liker vel ikke det? 😀 Om du booker bord inne kan det være lurt å merke seg at det ikke er kjempeenkelt å prate med hverandre pga musikken, så ikke gå hit på første date. Haha! Man kan også booke bord ute der man får litt av begge deler, party og mingling.

PUENTE ROMANO

Puente Romano er jo et mekka av de beste resturantene. Her finner du alt fra Nobu, Thai Gallery, Supperclub til El Chiringuito på stranden (elsker maten der) og mye mer. I tillegg har de Le Suite som er en supergøy klubb bak Supperclub. Google it!

BREATHE

Perfekt for middag og en drink!

MAMZEL

Fantastisk resturant, lokale og ikke minst maten. Prøv å book mamzel dinner show, det er så gøy. Stemningen i taket!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg