LIVING MY BEST LIFE

ANNONSE – Hotelloppholdet er sponset

HEI fra fantastiske Geilo! ♥ Vi er vel innlosjert på Vestlia Resort, som jeg seriøst føler er mitt home away from home. Jeg elsker å være på fjellet. Vel og merke å være på fjellet, ikke gå tur på fjellet. I går kom jeg frem til at å gå fjelltur er på min topp tre liste over ting jeg syns er gørr kjedelig i livet. Rett bak å støvsuge og bytte sengetøy. Disse to sistnevnte tingene må man jo bare gjøre, mens nå er jeg voksen nok til å bestemme meg for å droppe ting jeg ikke finner glede i – som å gå timesvis på fjellet. Derfor tok vi stolheisen fra Vestlia Resort og opp til toppen av fjellet i går, Derfra gikk vi innover til et superfint vann med en liten søt café. Der spiste vi lunsj og bare koste oss! Jeg syns nemlig det er veldig deilig å være på toppen, mens turen opp er fryktelig kjedelig og ensformig. Ikke minst slitsom. Hahah! Okei, nok snakk om det.

Nyter solen i en veldig unaturlig posering. Kan ikke noe for det, har blogget alt for lenge til å endre posering nå:(((

Zara er selvfølgelig med! Hun elsker å være ute, gå tur og nye inntrykk. Det føles nesten ut som om jeg har med barnet mitt på ferie, og at jeg er så glad på hennes vegne fordi hun koser seg så fælt. Som om det varmer i mammahjertet. Lurer på hvordan det blir når man får “ekte” barn, det må være helt utrolig. Hahah!

Etter fjellturen slappet vi litt av i leiligheten, før vi spiste treretters i restauranten. Okei, maten må faktisk få et eget avsnitt i dette innlegget… FY SØREN så godt det var! Vi bruker som regel å dele på alt vi spiser (mest fordi jeg aldri klarer å bestemme meg og vil smake på ALT, så da må vi bestille mye forskjellig å dele haha). Til forrett spiste vi marinerte reker og jordskokksuppe, som var nydelig. Virkelig 10/10!

Til hovedrett bestilte vi biff av rein og hjemmelaget hjorteburger. ÅHHH får vann i munnen av å snakke om det!

Etter dette festmåltidet var vi så ekstremt mette at vi ikke orket dessert der og da, noe som er sjukt da kjæresten er tidenes dessertperson. I stedet gikk vi på rommet, skiftet til morgenkåper og gikk ned til bassengområdet for å la maten synke litt. Deretter bestilte vi desserten opp på rommet mens vi slappet av i sofaen med en film på skjermen. Sovnet tidlig, sto opp tidlig i dag. Akkurat slik jeg liker det ♥

2 kommentarer
  1. Höres härlig ut! 😀 Åhhh, hjorte og reinsdyr kjött! Mmmm! Eeeelsker vilkjött! Kos dere videre! Klem! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg