LIKER DU DEG SELV?

IMG_6816

NICE ASS

Jeg har kanskje ikke den største rumpen, og det ville nok ikke blitt skrevet en sang om den med det første. Puppene mine kunne nok vært hakket størret, og skuldrene mine et par centimeter smalere. Slike ting kan jeg si til meg selv, men det kommer jo ingenting godt ut av det? Vi jenter er verdensmestere til å tenke oss selv ned. Selv om vi kanskje er fornøyd med noen deler av kroppene våre, er det alltid én ting man ikke liker som ødelegger hele selvbildet. Hva hjelper det å ha fine bein liksom, når magen stikker to centimeter ut av buksekanten. En helt håpløs tankegang jeg håper man vokser av seg med årene. Det eneste man får ut av å tenke seg selv og kroppen sin ned er et dårlig selvbilde – og man setter umulige mål for seg selv. Mange er flink til å se de positive sidene i livet, jeg skjønner bare ikke hvorfor det skal være så vanskelig å se de positive sidene med sin egen kropp også. Uansett hva en positiv side av kroppen måtte være.
Jeg har en perfekt kropp. Den er sunn. Den fungerer som den skal. Jeg sliter ikke med noen skader, og jeg er et friskt menneske. Sånn utseendemessig har jeg selvfølgelig flere ting jeg vil skal se annerledes ut, men hva hjelper det meg å fokusere på det? Jeg liker beina mine, for eksempel! Jeg har jo litt god humor også , om jeg skal si det selv. Om jeg først skal kommentere noe ved meg kan det like så greit være noe jeg liker? Eller skal det være sånn at vi bare skal kommentere det vi ikke liker? Det virker jo som om sistnevnte er det rette svaret i dagens samfunn. Utrolig trist, og dessverre ikke en holdning som ser ut til å endre seg ved det første.
Jeg vil derfor at alle som leser dette skal tenke over hva de liker med seg selv i dag. Det må ikke nødvendigvis være noe på det ytre, for det er faktisk mye mer til et menneske enn bare det første man ser. Så lenge man liker seg selv spiller det heller ingen rolle hva andre mener og måtte tenke. Du er det eneste menneske du skal leve med resten av livet, så da kan man like så greit like den personen man er også. Livet er for kort til noe annet.

IMG_6811

TOPP HER ♥ BUKSE HER

En annen gladnyhet denne onsdags morgenen er at jeg har skaffet en rabattkode til dere på Nellysalget som egentlig ikke starter før i morgen!

BRUK KODEN “VIPJULIA”DENNE LINKEN FOR Å KOMME TIL SALGET FØR ALLE ANDRE!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg