LANGT IFRA FRESH

Hei fra Gardermoen! ♥ Jeg kom nettopp hit med flytoget etter en veldig koselig middag med bestekompisen min på Amerikalinjen. Vi spiste cæsarsalat, som tidligere har vært den kjipeste salaten i mine øyne. Det er litt som å bestille laks på Egon – det blir liksom aldri bra. MEN! Cæsarsalaten på Amerikalinjen var helt amazing. Hadde forresten aldri trodd jeg kom til å anbefale en cæsarsalat! Ooooog jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å skrive ordet “cæsarsalat” så mange ganger i ett avsnitt.

Nå er jeg på vei til Bergen igjen, og skal være der til søndag før meg og typen reiser avgårde til Geilo for aktivitetstur. Det høres så utrolig teit ut med “aktivitetstur”, men jeg har et ekstremt behov om dagen for å føle meg fresh. Være ute i naturen, sove godt, spise sunt og leve et rolig liv. Som om jeg er i en slags overgangsfase i livet der jeg er takknemlig for det gamle, stressende (men gøye!) livet – men ser frem mot en ny og bedre hverdag. Det gir kanskje ingen mening for deg som leser, men det gir mye mening for meg.

 

Nå sitter jeg på SAS-loungen å spiser suppe, spiser loff med smør og er på mitt fjerde glass med vann. Som jeg nevnte i går så har jeg hatt feber den siste uken, og jeg føler meg liksom aldri hydrert nok. Er så langt ifra “fresh” som man får det, selvom jeg prøver mitt ypperste. Krysser fingrene for at immunforsvaret redder meg til helgen, for jeg gleder meg så mye til en aktiv og gøy helg både i Bergen og på (i?) Geilo!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg