KAMPEN MOT KLOKKA

God morgen! Det var ingen fuglekvitring og nybakte rundstykker som ventet på meg denne lørdagsmorgenen. Som det a-menneske jeg er bestemte jeg meg for å booke meg på en morgentime med pilates på Sats, men tydeligvis går kroppen min fra a til b i helgene så det var mildt sagt en kamp mot alarmen i dag tidlig. Nå er jeg heldigvis våken og sitter ved kjøkkenbordet med treningstightsen halvveis trykt over rompeballene med frokosten på fatet. Åh gud så deilig det hadde vært å dratt seg inn i sengen igjen, men trening venter!

Pappa er i Bergen i sammenheng med filmfestivalen, så litt senere tror jeg han kommer på besøk en tur hit. Senere skal vi ut å spise middag sammen med filmcrewet og se en film kjæresten hans har jobbet med. Det blir veldig spennende, gleder meg til å se resultatet! Etter den filmen skal jeg faktisk på en kino til å se maze runner, elsket eneren så har stor tro på at oppfølgeren er like bra. Under finner dere et antrekk jeg faktisk har glemt å vise dere. Svart er min absolutte favorittfarge på klær, så all black er nok en kjedelig kombinasjon dere kommer til å se mye av på meg utover høsten 🙂 Elsker at høsten er her forresten, endelig kan jeg begynne å bruke primebootsene mine igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPoncho – Match / Jeans – Acne / Boots – Primeboots her / SolbrillerCathrine sine

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg