JEG HAR TATTOVERT LEPPENE!

ANNONSE – Sponset behandling hos Invisibli

Hey babes! Jeg har hatt en liten “skjønnhetsuke” denne uken. Har vært litt low på humøret, og jeg blir alltid like overrasket over hvor mye de overfladiske tingene hjelper på dagsformen. Jeg vet ikke om det sier mer om meg enn selve behandlingene, men det får så være! De siste årene har jeg jo testet et hav av behandlinger, men nå må jeg med hånden på hjertet si at jeg har tatt den behandlingen jeg er mest fornøyd med.

I forgårs var jeg på Invisibli for å ta permanent makeup på leppene mine. Som dere vet har jeg både tatt/fjernet og tatt fillers igjen, noe som har resultert i en helt grusom, ujevn og likblek leppefarge. Bare se under:

Jeg fikk helt sjokk når jeg så før/etterbildet. Jeg hadde jo seriøst INGEN farge på kanten av leppene! Dette er visst helt vanlig når man har tatt fillers, at leppene blir sprengt og mister farge. Jeg ville ha en så naturlig farge som mulig, så den fargen dere ser på etterbildet vil fade ganske mye og gi en jevn og fin tone på hele leppene mine. ÅH jeg gleder meg sånn til å se det ferdige resultatet! Ikke minst gleder jeg meg sjukt til å slippe å bruke lipliner eller leppestift hver dag for å jevne ut tonen.

Hvor sjukt fint?! Jeg har jo dritfine lepper, hahaha. Fasongen min kom så godt fram! Skal selvfølgelig holde dere oppdatert etterhvert som fargen fader, og vise dere det endelige resultatet etter refill-timen når fargen har satt seg.

Tusen takk til verdens BESTE Solvår Hegge som er den beste i landet på permanent makeup. Sjekk ut hjemmesiden deres her, og om du har noen spørsmål finner du kontaktinfo HER ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg