JEG ER I TYSKLAND!

SKJORTEHER / SHORTSHER

Litt usikker på om jeg har glemt å sagt det, men jeg er i Tyskland (no shit mtp overskriften)! Nærmere bestemt Flensburg. Jeg er her med pappa og to av brødrene mine. Grunnen til at vi er her, er fordi August (min mellomste bror) hadde skikkelig lyst til å kjøre på autobanen. Jeg visste ikke hva autobanen var før for cirka 12 timer siden, men tydeligvis kan man kjøre så fort man vil i Tyskland. Om det så er 200km/t. Artig til unga, som vi sier i Molde. Dette er altså en roadtrip som jeg egentlig slang meg på i siste liten for å få litt kvalitetstid med familien, som det dessverre blir for lite av siden de bor i Molde med like hektisk timeplan som meg.

Jeg hadde ekstremt lite forventninger til turen, og absolutt ingen forhåpninger. Det var før pappa fortalte om dagens aktivitet. Å handle! Ikke klær, men mat og drikke!!!!! Jeg hater å gå på shopping (ironisk nok siden jeg har klesbutikk), men jeg elsker derimot å handle mat og drikkevarer. My type of shopping therapy. Jeg fikk helt hakeslepp da jeg kom inn på supermarkedet her nede. 20kr for en flaske god vin????????? 4 kroner for en knorr-suppe (storforbruker)?????? DET ER JO GRATIS! HVORFOR DRAR IKKE ALLE HIT!!!

Så ja, det er dagen min kort oppsummert. Nå sitter jeg på hotellrommet mitt og skal gjøre meg redå til litt drinks før vi skal ut å spise. Koser meg masse!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg