JAMIES ITALIAN

Reise i samarbeid med Royal Caribbean

IMG_3082 kopi-2

En ting som overrasket meg mest med cruiset fra Roma til Barcelona var hvor god mat det var ombord. Jeg har jo vært på cruise i Karibien tidligere, men da syns jeg maten ikke kunne sammenlignes engang! Kanskje det er fordi jeg interesserer meg mye mer for mat nå enn da jeg var 19, og setter helt enormt stor pris på et godt måltid. Den ene kvelden var hele gjengen å spiste på “Jamies Italian”, som faktisk er Jamie Oliver sin egen resturant. Forventningene var derfor skyhøye til hvilken mat som ble servert.
Vi ble fikk italiensk tapas, og herregud så mye godt! Mens jeg skriver dette sitter jeg skrubbsulten og sikler tilbake. Haha! Alt fra skinker, oster, grønnsaker, kaker – egentlig alt du kan tenke deg. Åh, dette var virkelig et av høydepunktene på turen. Lokalene var også superkoselige. Om du skal på Royal Caribbean – Harmony of the Seas anbefaler jeg deg å spise her! 😀

IMG_3054-2IMG_3064-3   IMG_3092-2IMG_3155-2

IMG_3077-2IMG_3168-2IMG_3178 kopi-2IMG_3187-2IMG_3195-2

Når jeg ser tilbake på disse bildene stusser jeg litt om det var maten eller selskapet som var best. For herlighet for en fin gjeng vi reiste med! Bloggerne fra både Norge og Sverige pluss Sølvi og Rosita fra Royal Caribbean var et perfekt reisefølge. Alle kom så godt overens, og selvom vi ikke hadde kjent hverandre i mer enn noen dager så gikk praten lett og jeg følte dette var venner jeg hadde hatt i flere år.
0 kommentarer

Siste innlegg