JAKTEN PÅ LYKKE

Den siste tiden har jeg tenkt mye på hva som gjør meg lykkelig. Jeg har søkt etter lykke på mange forskjellige måter opp igjennom årene. I penger, gutter, alkohol og festing blant annet. Er det noe jeg alltid har vært bevisst på, så er det nettopp å ha det bra. En konstant jakt på å fylle et tomrom i meg som ofte har gjort meg ganske nøytral og kanskje følelsesløs i hverdagen. Hvem vil vel være nøytral eller likegyldig? Livet er for kort til å gå på autopilot.

Tidligere brukte jeg mye energi på å gjøre typiske “gøye” ting for å få det feelgood-rushet. Som å feste mye, reise, flørte – du vet. Det siste halvåret har mye forandret seg, og jeg har forandret meg. For all del, jeg elsker fremdeles å feste, reise å flørte – men det er ikke der jeg søker lykken i bunn. Der jeg er i livet akkurat nå er jeg mer på jakt etter de grunnleggende verdiene, som å pleie gode vennskap, gjøre ting som gir meg mestringsfølelse, utfordre meg selv og ikke minst ta vare på kroppen min med trening og god mat. Helt ærlig, jeg har ikke hatt det bedre på lenge!

Å bli lykkelig er ikke noe man bare oppnår én gang, og så blir følelsen der permanent. Det handler om å lytte til intuisjonen sin, og være såpass reflektert at man vet hva som skal til for å ha det bra. For min del finner jeg mye større glede i å for eksempel jobbe enn å feste per dags dato. Det er status akkurat . Hvem vet hva jeg er på utkikk etter om en måned, eller om ett år. Prosessen tar aldri slutt. Vi er alle komplekse mennesker, og jeg tror helt ærlig absolutt alle kan bli lykkelig uansett forutsetninger og materialistiske goder.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg