HVORFOR JEG IKKE BRUKER TINDER

Etter et par glass vin i går kveld spurte jeg en venninne om jeg kanskje skulle laste ned Tinder. Hun bare “har du ikke gjort det enda? Alle har det jo!”. Mobilen min lå på lading så jeg skulle gjøre det da den var på 100%. Plutselig kom jeg på hvorfor jeg ikke har lastet ned denne appen enda, og fant fort ut at jeg ikke ville gjøre det likevel.

Kall meg kanskje gammeldags, men jeg er sterk motstander av all denne digitaliseringen. Ironisk nok at dette kommer fra meg som lever av å blogge. Noen ting syns jeg likevel skal skje via god gammeldags kontakt med andre mennesker. Jeg syns ikke noe om denne trynefaktoren nettdating har, der man sveiper bort de med et litt uheldig profilbilde og ligger med den fotogene kjekkasen neste tur på byen. Slik jeg har forstått det er forsåvidt ikke Tinder en date-app lenger, men en stor katalog over mannebein man kan bli med hjem etter en flaske vin. Jeg har fler venninner som sveiper på Tinder mer enn de faktisk kommuniserer med andre mennesker i virkeligheten, og det er jo temmelig trist. Jeg spør de om det er vits? De har holdt på sånn i over ett år og sitter fremdeles singel i sofaen på den evige jakten etter mr. right.

IMG_2728-2

Det finnes et liv utenom Tinder jenter! Man møter gutter selv om man ikke chatter med de på mobilen først. Kom deg ut, vær sosial, dra på trening, ta på deg finstasen å sving deg en tur på byen. Verden er full av kjekke, snille, morsomme og fantastiske mannfolk som man ikke finner på en app! Dette kommer kanskje som et sjokk for mange, men foreldrene, besteforeldrene og oldeforeldrene våre datet i sin tid de også, uten hjelp fra det o´store internett. Jeg har til og med datet uten den.

Dessuten, er det ikke mye deiligere å faktisk møte et menneske for første gang å føle en ekte kjemi? Det må være utrolig kjedelig å bygge opp store forventninger til en annen person via chat, for så å bli skuffet når dere møtes face to face for første gang. Nei, livet er mye mer spennende uten syns nå jeg. Kanskje jeg møter min neste kjæreste på vei til en venninne senere i kveld, på trening i morgen eller på mandagshandlingen på Kiwi? Hvem vet! Det eneste jeg vet er at jeg ikke møter han på telefonen.

speil

Forresten! Jeg har aldri spurt om dette på bloggen før fordi jeg syns det er litt flaut, men har dere kanskje lyst til å nominere meg til Vixen Blog Awards? Det hadde betydd utrolig mye for meg, virkelig ♥ Du kan nominere her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg