HVORFOR ER JEG SÅ HELDIG?

Akkurat nå ligger jeg i sengen med tusen tanker i hodet. Jeg prøver å blogge, samtidig som jeg ser på flybilletter til Oslo, chatter med blogg-gjengen på face om hvor sykt lite sjarmerende vi Norske bloggere er på fest og prøver å bestemme meg for om jeg skal dra til Oslo på fredag eller ikke. Tanken var egentlig å reise på lørdag, men siden jeg tydeligvis har hatt treige-trusa på de siste dagene har jeg ikke fått bestilt billetter enda, og nå er ALT utsolgt!! 🙁 Jeg sjekket til og med om Norwegian hadde ledig fly, men neeeida det var også utsolgt. De som kjenner meg vet at jeg ALDRI flyr Norwegian ved mindre jeg absolutt må. SAS forever ♥ Det eneste ledige flyet var på fredagsmorgen klokken 06.00, og siden vi skal ha nattåpent på J&J i morgen er jeg lite keen på det.

UANSETT, herregud dere bryr dere jo garantert ikke om flytider og den slags. Nå ligger jeg som sagt i sengen, helt varm om hjertet. Turen til Stockholm var kort og godt, som jeg ville sagt. De menneskene der ass. Herregud, for en gjeng. Jeg er så heldig, av og til sliter jeg med å tro det. At jeg jobber med min største lidenskap. Hvorfor skal akkurat jeg få være så heldig? Tusen takk for at dere klikker dere inn her, jeg tror ikke helt dere forstår hvor ufattelig takknemlig jeg er for akkurat deg som leser.

Erika og Bjørn Erik aka. BØNNA! To mennesker som gir meg helt utrolig energi og glede.

Cutie klar for avreise!

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / JUMPSUITHER / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN HER / VESKE – BALENCIAGA

Dagens reiseantrekk! Denne jumpsuiten er seriøst den deiligste i verden. SUPERCHILL, og helt perfekt å reise med. Gjorde flyturen min hakket bedre, etter en fuktig men amazing natt!

Nå skal jeg prøve å få sove litt. I morgen knipser jeg bilder av min siste bestilling til dere, før jeg skal på posten for å hente den nye iPhonen min. Klarte å knuse min i helgen, etter at den har vært min trofaste følgesvenn i over ett år. Ny rekord! Tidligere byttet jeg mobil typ…annenhver måned.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg