HVORDAN KOMBINERE SKOLE OG FEST?

Av en eller annen merkelig grunn føler jeg det er mandag i dag.. Uken blir alltid så forstyrret når vi drar ut på tirsdager, så i går ble nesten som en søndag for meg. Må ærlig innrømme at jeg ikke er så fan av å dra ut på tirsdager mer, og tror den dagen blir kuttet fra min partykalender. Haha! For når man er student er det ingen hemmelighet at det er mye alkohol, mye ting skjer og generelt mye festing. Hvordan kombinere dette og skolen på en best mulig måte?

Personlig fungerer jeg sånn 40-50% dagen derpå. Da sier det seg selv at jeg ikke kan bli med på alt som skjer av gøye ting, når dagen etter blir helt ødelagt. Første året mitt på BI må jeg ærlig innrømme at å dra ut på en tirsdag sto høyere på listen enn å dra i forelesning onsdagsmorgen. Men nå har prioriteringene mine endret seg kraftig, og skolen pluss bloggen er noe jeg virkelig setter øverst på prioriteringslisten min.

Nei, det skal ikke være lett å være student altså.. Alle de “vanskelige” valgene vi må ta 😉 Haha! Jeg tror det bare gjelder å finne en balanse som funker for seg selv, og at det er viktig å huske på at når studietiden er ferdig hva er det man sitter igjen med? Tre år med bare festing, eller en god blanding av karakterer og gøy?

IMG_4580-2IMG_4612-2IMG_4681-2IMG_4733-2IMG_4773-2Jakke og genserMinimum / BukseZara / Sko – M.A.M.B

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg