“HVA SKJER MED BUTIKKEN NÅR DU FLYTTER?”

REKLAME – For egen butikk og affiliatelinker

Et gjentagende spørsmål den siste uken har vært nettopp det. Hva skjer egentlig med butikken når jeg flytter til Oslo? Ikke har jeg noen fasitsvar å komme med, men jeg kan dele mine tanker per dags dato.

Jeg skal ikke selge aksjene mine, eller slutte å være en del av REGN-familien selv om jeg ikke befinner meg i Bergen fra sommeren av. Vi har en nettbutikk vi gjeeerne  vil få opp og fram, og internett har de heldigvis i Oslo også! Per dags dato har vi så mange flinke som er engasjert i butikken. Både eiere, ansatte og interns. Det er ikke lengre “bare” meg, Ingeborg og Janne som må dra lasset alene. Selv om det skal sies at både Ingeborg og Janne er supermennesker som får det hele til å gå rundt. REGN hadde ikke vært noe uten deres innsats. Det er sinnssykt viktig for meg å understreke.

Min rolle fra sommeren av kommer til å holde på med nettbutikken. I hvilken grad, eller hvordan er enda usikkert, da vi stadig endrer måten å jobbe på til bedre/mer effektive løsninger. Per dags dato har vi en struktur jeg tror vi alle er ganske happy med, og får ut varer på nett ganske fort etter de lander i butikk.

SKJORTEHER / DRESSBUKSEHER

Motivasjonen min det siste halvåret har vært ganske varierende. Både når det kommer til butikk og blogg, eller livet generelt. En liten mørkeperiode der jeg har gått på autopilot uten særlig engasjement for noe som helst. Det har vært vanskelig for meg å anerkjenne, før nå når ting har begynt å løsne i hodet mitt. Jeg føler meg mye lettere, lykkeligere og ikke minst optimistisk. Jeg fokuserer meg på det jeg vil ha, i stedet for å være lei meg for det jeg ikke vil ha i livet mitt. Et enkelt skift i tankegangen som har hjulpet mye!

Så ja, REGN skal fremdeles fortsette som det suser selv om jeg flytter til Oslo. Zarasøta er selvfølgelig med på lasset 😉 Jeg GLEDER meg til fremtiden, og jeg håper dere syns det er gøy å følge med videre ♥

Forresten! Jeg deler ut fire gavekort på 1000kr hver fra REGN. Bare følg instagramen vår @REGN, og legg igjen en kommentar når du har gjort det! Vinner trekkes på torsdag ♥

26 kommentarer

Siste innlegg